29 Mart 2024 Cuma

TRAFİK ÇİLESİ KAVGA GETİRDİ !

TRAFİK ÇİLESİ KAVGA GETİRDİ !

Isparta

Eğirdir-Isparta yolunun 20. Km'sinde trafiğin yoğun olması nedeniyle sıkıştırma meselesi yüzünden aracını durduran bir sürücü arkasındaki araca yönelerek ailesinin yanında araç içerisindeki şoföre yumrukla saldırdı.Daha sonra araç dışında devam eden kavgayı diğer araçlardan inen vatandaşlar ayırdı..Konvoy halinde bekleyen diğer araçlarda korna çalarak tepki gösterdi.

 




YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

KUL MUHACİR

20 Temmuz 2015 Pazartesi 15:45

trafikte bu odunlardan çok var en küçük kuralı bile takmıyorlar yollar sanki babalarının malı bunlar yüzünden insanın trafiğe çıkası gelmiyor.

ksuura bakmayın ama bence böyle

19 Temmuz 2015 Pazar 15:52

kendini ancak gaz pedalına basarak ispatlayabileceğini sanan şeysizler doldu taştı bence. sen kime ne ispatlıyorsun. Burada kabahat denetimleri sıkılaştırmayanlarda. Affedersiniz ama makbuz üstüne makbuzu yutturucan, bak düzeltebiliyor mu belini. Hem öyle de yapmıcan, radardan mı yakaladın, diğer eksiklere de bakıcan, ilk yardımdı, yangın sönüdrmeydi filan.

ali

19 Temmuz 2015 Pazar 10:25

meydan psikopat dolu

Yazıklar Olsun

19 Temmuz 2015 Pazar 09:50

Yol zaten dar tek şeritte ama gösteriş aşığı hız tutkunu gök görmedikler o yolda 130 yapıyor sınır (70) öndeki arabayı sıkıştırıyor, onca kaza oluyor neden bu hız?Birde geçemeyince korna çalıp el kol hareketi yapıyorlar Medeniyet öğrenin trafikte medeniyet.Bayramlar böyle canavarların yüzünden kana bulanıyor.Bayramları zehir ettiler.Eğirdir yolunda radar kontrol görmedik bayram dönüşü birde

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR