25 Nisan 2024 Perşembe

TOYBOX'TAN ÖĞRENCİLERE KARNE HEDİYESİ

ISPARTA’DA Toybox işletmecileri Murat Karagöz, Hasan Gökdemir ve Murat Dingil tarafından Iyaş Park AVM’de karne alan öğrencilere çeşitli oyuncak ve çikolata hediyeleri verildi.

Isparta

Bugün Iyaş Park AVM’de Şahin Gıda Ltd Şti ortakları Murat Karagöz, Hasan Gökdemir ve Murat Dingil örnek bir davranış sergilediler. Karne alıp Iyaş Park AVM’ye gelen tüm öğrencilere karne hediyesi olarak toybox markalı oyuncaklar ve çikolatalar dağıtıldı. Öğrenciler ise karneleri ile gerek çifte mutluluk yaşadı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vedat söylemez

21 Ocak 2018 Pazar 01:47

Komik olan rumuz Burada hayır için dağıtılmıyor zaten çocuklara hem hediye hem tanıtım yapıyorlarO kadar marka var kimse yapmamışBu arkadaşlar yapınca mı reklam oluyorBurda seni art niyetli buldum yazık

Komik

21 Ocak 2018 Pazar 00:03

Ben bu arkadaşları tanımam ama bunun adı haırsa harın reklamı olmaz. Bınun adı reklamsa tekniğime göre ve bilen birine danışmadan yaparsanız komik olursunuz.

Aslan

20 Ocak 2018 Cumartesi 22:36

Çamur at izi kalsın benim çocuğuma istedikleri kadar verdiler

Barış

20 Ocak 2018 Cumartesi 09:49

Değerli bir faaliyet.Yetersiz oldu diyenler,tenkid yerine diğer benzer şirketleri de karınca kararınca çocuklarımızı sevindirmeye davet etmeliler.Arkadaşları tebrik ederim.

Gülkent

20 Ocak 2018 Cumartesi 00:16

Tabi tabi hediye almaya gelen çocukları saat 2 de bitti diye geri gönderen sarlatanlar

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR