27 Nisan 2024 Cumartesi

TOPLU ARAÇ AÇILIŞ TÖRENİ YAPILDI

TOPLU ARAÇ AÇILIŞ TÖRENİ YAPILDI

Isparta

Belediyemize araç filosuna kazandırılan vidanjör, traktör,greyder, kepçe, itfaiye ve süpürge makinesinin açılış töreni yapıldı. Törene Plan Bütçe ve Komisyon Başkanı Ak Parti Milletvekili Sn. Süreyya Sadi Bilgiç,Ak Parti İl Başkanı Sn. Osman Zabun, İl Genel Meclis Başkanı Sn. Ali Bolat,Eski Belediye Başkanı Ticaret İl Müdürü Sn. Özcan KESMEN, İl Genel Meclis ÜyesiSn. Volkan Konaç, Güneykent Belediye Başkanı Sn. Fahretdin Gözgün, Parti Temsilcileri ve halkımız katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Belediye Başkanı Sn. Ahmet DOĞAN konuşma yaptı. Başkan Doğan " İlçemize daha güzel hizmet vermek için Çevre ve Şehircilik Bakanlığından vidanjör ve Çöp kamyonunu hibe olarak, Süpürge Makinesini, 2 adet Traktörü, Greyderi, Kepçeyi ve İtfaiye araçlarını tek kuruş bile borçlanmadan belediyemiz öz sermayesinden peşin olarak almanın gururunu yaşıyoruz. ilçemiz hizmetin her zaman en iyisine layıktır. her zaman Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır bu düşünce ile Gönen’imize hizmet yapmaya devam edeceğiz. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi. Daha sonra Milletvekili Sn. Süreyya Sadi Bilgiç kürsüye gelerek halka hitap etti. Sn. Bilgiç "İnşallah bu araç parkı Gönen’imize hayırlı olur, kazasız belasız hizmetler olur.. Bu araç filosu yetmez, sizlerin gayretleriyle ve bizlerinde destekleriyle vatandaşlarımıza çok daha iyi hizmet edebileceğimiz daha güçlüaraç parklarında açılışlarını önümüzdeki günlerde inşallah beraber idrakedeceğiz. Ispartalı ve Gönenli hemşerilerim hizmetin en iyisini hak ediyor.

OKUL ÖNCESİ ANAOKULU YAPTIRACAĞIZ

İnşallah en kısa serede çocuklarımıza okul öncesi bir anaokuluna kavuşturacağız.

MESLEK YÜKSEKOKULUNU GELİŞTİRECEĞİZ

Önümüzdeki süreçte Meslek Yüksekokulunu daha da geliştirmeyi düşünüyoruz. Bu bağlamda nasip olursa bir Kredi Yurtlar Kurumu yurdunu da enkısa sürede programa alarak Gönen’imize kazandıracağız” dedi.

Daha sonra dualar edilerek kurban kesildi. Araçların açılışıgerçekleşti. Törenden sonra Belediye Başkanı Sn. Ahmet DOĞAN Plan Bütçe ve Komisyon Başkanı Ak Parti Milletvekili Sn. Süreyya Sadi Bilgiç’i ve misafirleri makamında ağırladı. Tören sona erdi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

teşekkürler

14 Şubat 2017 Salı 08:19

İlçemize yaptığı hizmetlerden dolayı başkanımız Ahmet DOĞAN'a teşekkür ediyoruz. Allah yolunu açık etsin

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR