20 Nisan 2024 Cumartesi

TOPAL HAFIZ TAHLİYE EDİLDİ

Isparta 3. Ağır Ceza Mahkemesi, Topal Hafız olarak bilinen Ali Osman Karahan’a adli kontrol şartıyla tahliye kararı verdi.

Isparta

 16 aydır tutuklu olduğu, hali hazırda kanser hastası olduğu, hayatını devam ettirebilme açısından telafisi imkansız olabilecek durumlara düştüğü, cezaevi koşulları nedeniyle sağlığının daha kötü hale geldiği” belirtilerek tahliye talebinde bulunuldu. Tahliye talebini ve hastane raporlarını inceleyen mahkeme heyeti şu kararı verdi; “Sanığın yaşı ve SDÜ Adli Tıp Anabilim Dalı tarafından düzenlenen 13/12/2017 tarih ve 2017/4316 bilirkişi kurulu raporunda belirtilen sağlık sorunları nazara alınarak sanığın TAHLİYESİNE, başka suçtan tutuklu yada hükümlü değilse derhal salıverilmesi için Isparta Cumhuriyet Başsavcılığına müzekkere yazılmasına,  Isparta 1. Ağır Ceza Mahkemesine itiraz yolu açık olmak üzere, mütalaaya uygun oybirliğiyle karar verildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Kuddusi Müftüoğluna

16 Aralık 2017 Cumartesi 01:58

Zalimler için yaşasın cehennem

AK

15 Aralık 2017 Cuma 14:09

2019 u ölmesede çıkarsa bari.Bazıları hala bu çakallardan oy umup siyaset yapma hesabında.Atleti şerifine kavuşmuştur artık hafızası topal efendi.Allah kimin evine ateşler saldı gördük.Kimi birbirine düşürdü gördük.Hepiniz itirafçı oldunuz birbirinizi yaktınız.Sonrada dışardan günah keçisi tutmaya kalktınız.Allah hepinizin belasını verdi.Kuklacılarınızında belasını verir en tez vakitte inşallah.Bizim elimizle Terörist ABDninde İSRAİLinde yanıp kül olduğunu bize göster allahım.AMİN.

Ispartalı

15 Aralık 2017 Cuma 11:54

Vatan hainlerine idam cezası hakken nasıl hastalığından dolayı salıverilir? Onların yüzünden vatan gidiyordu elden, kaç can gitti 15 temmuz gecesi ve öncesi!!! Onlar nice canlara acımadı siz niye acıyorsunuz, Gebersinler hapiste!!!!

ali oğuzlar

15 Aralık 2017 Cuma 11:54

"Vatandaş rumuzluya düzeltme" nikli zatı muhterem..bakıyoruz da hala cemaatlerden medet ummaya devam etmektesiniz.Bu nasıl bir çürümüşlüktür?Ha fetö ha yazıcı ha okuyucu ha kurutulanı ha kurtulmayanı hepiniz aynısınız ve hepiniz devlete sızma kadrolaşma peşindesiniz.Hiç biriniz liyakata önem vermez sınavdan kaçar adaletsizlik içinde yüzer müslüman kesilirsiniz.Belki yıllar sonra seni de bu yüzden aldıklarında ne yapacaksın.Neden bir cemaata girmeli bi insan?Git Devletin camilerinde yap ibadetini

abdullah

15 Aralık 2017 Cuma 11:36

16 ay bir kanser hastasını hapiste tutmak. Bir de Bediüzzamanın talebesine böyle sahip çıkan risaleciler. Yazık. Dirilse kemikleri sızlardı

emre emre

15 Aralık 2017 Cuma 10:54

cemaatlerin hepsi kapatılmalı hepsi devlet düşmanı bugün fetö yarın başkaları

vatandaş rumuzluya düzeltme

15 Aralık 2017 Cuma 09:56

Bediüzzaman Said Nursi ve eserleri olan Risalelerin kıymeti ve ehemmiyeti Devletimiz tarafından da tasdik edilmiş ve Diyanet İşleri Başkanlığımızca'da neşriyatı ve satışı yapılmaktadır. Asrımızın çok ehemmiyetli bir tefsiridir.

Kuddusi Okkır

15 Aralık 2017 Cuma 09:54

Sözde Ergenekon'un kasası idi . Kanser hastası idi. Öleceği güne kadar hapisten çıkamamıştır kendisi ... Bu fetöcüyü niye biraktiniz ?

vatandaş

15 Aralık 2017 Cuma 08:52

kaç can yaktın topal, kaç ocağı söndürdün, saçma sapan şirk içeren saçma ideolojilerinizle, yok üstad yok risale yok bilmem ne diye insanları kuran ve gerçek sünnet yolundan uzaklaştırdınız.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR