19 Nisan 2024 Cuma

TOKİ MUTLAKA YAPILACAK!

TOKİ MUTLAKA YAPILACAK!

Isparta

Türkiye Emekliler Derneği Şube Başkanı Abdülkadir Ersal,FETÖ’nün hain darbe girişimi nedeniyle Isparta’ya yapılacak TOKİ’nin biraz ertelendiğini belirterek, “Millet can derdinde biz mal derdinde olmayalım düşüncemiz var. Ama TOKİ mutlaka İlimize yapılacak.

Isparta’da emekli, dar gelirli ve esnafın beklediği TOKİ çalışmasında süreç biraz ertelenmiş durumda. Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Abdülkadir Ersal, FETÖ’nün hain darbe girişimi nedeniyle sürecin biraz ertelendiğini belirterek, şunları söyledi: “Derneğimizin TOKİ ile olan çalışması vardı. Bu konuda baya yol kat etmiştik. Ama 15 temmuz’da devletimize,milletimize, hükümetimize yapılan hain darbe girişimi nedeniyle bu biraz ertelenmiş oldu. Önümüzdeki süreçte TOKİ mutlaka Isparta’ya yapılacak. Şuanda doğuda olaylar devam ediyor. Hükümetimizin yoğun çalışması var. biz de bu yüzden bu konunun üzerine fazla gidemiyoruz. Millet can derdinde biz mal derdinde olmayalım düşüncemiz var. sayın vekilimiz ve sayın valimizin gayretleriyle bu yapılacak. Sayın belediye başkanımızın da bu konuda destekleri var. hükümetimiz selamete kavuştuktan sonra TOKİ ilk etapta Isparta’da yapılmaya başlanacak.Daha önceki çalışmalarımızda sayın vekilimizin ve giden sayın valimizin gayretleriyle Aliköy ile Bozanönü arasında 140 bin m2 alan Milli Emlak’tan TOKİ’ye devredildi. Belediye Başkanımız da arazideki yeri TOKİ’ye bağışladı ve altyapı için söz verdi. Kendisine teşekkür ediyoruz. Ama hain saldırı nedeniyle her şey altüst oldu. Isparta’daki emeklilerimizin, dar gelirlilerimizin,esnafımızın biraz sabretmesi gerekir. En kısa sürede TOKİ’nin yapılmasını beklemekteyiz.”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatansever

03 Ekim 2016 Pazartesi 17:46

Her gördüğün sakallıyı hoca sanma demişler. Fetöcübaşı İslam dinini yok etmeye çalışınca o ve adamları belasını buldu, uzun lafın kısası; fetö felç.

Ibrahim Zorlan

03 Ekim 2016 Pazartesi 17:05

Adam avradindan dayak yer feto diye aglar, nebicim orgutmus bu arkadas.

AHMET DOĞRU

03 Ekim 2016 Pazartesi 14:46

Beceremedik demiyorlar da. Memlekette köprü, yol, hastane vs. ihaleleri ertelenmiyor da senin TOKİ yatırımın mı erteleniyor. Geçin bunları inandıramazsınız. Isparta'nın en büyük sorunu konut sıkıntısı. Devletimizi yanımızda görmek istiyoruz.

Bahane

03 Ekim 2016 Pazartesi 12:59

Bu Fetö yüzunden her şeyimiz ertelendi.egitimTatilAlışverişimizHayallerimizGüvenlikEvlilikPazar alisverisiBakkala gidecegim gidemiyorumNe örgutmüş arkadaş!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR