29 Mart 2024 Cuma

Toki başvurusunda büyük patlama

Toki başvurusunda büyük patlama

Isparta

Emekliler Isparta’da TOKİ’nin yapacağı ucuz konuta büyük ilgi gösteriyor, başvurularda adeta patlama var.

 

Emekliler için Isparta’da TOKİ tarafından yapılacak ucuz konut çalışmaları sürerken, emeklilerden ucuz konut için büyük bir taler var. 7aylık süre içinde TOKİ’den ucuz konut sahibi olmak isteyen 10 bine yakın emeklinin başvuruda bulunduğu öğrenildi.

 

Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Abdülkadir Ersal, başvuruların aralıksız devam ettiğini belirterek:  “TOKİ’nin yapacağı ucuz konut için arazi çalışmaları sürüyor. Arazi tamam, yazışmalar yapılıyor. Emeklilerimizden iseçok büyük talep var. İsteğimiz emeklilerimiz için belirlenen konut sayısının artırılması.

 

Öncelik evi olmayan ve özürlü olan emeklilerimizin olacak.Daire büyüklükleri ise farklı farklı olacak. İnşallah emeklilerimizi ucuz konut sahibi yapacağız. Başka AK Parti Isparta Milletvekili Sayın Süreyya Sadi Bilgiç ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Ersal, ucuz konut için başvuruların alınmasına devamderneklerinde devam edildiğini de söyledi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

çalışan

21 Kasım 2015 Cumartesi 21:42

EMEKLİYE SADECE ISPARTADA İKAMET EDEN VE HİÇ EVİ OLMAYANLARA ÖNCELİK GÖSTERİLMESİ GÖZ ÖNÜNDE BULUDURULMALI

Esnaf

20 Kasım 2015 Cuma 22:30

SAYIN VEKİLİM BURSADA TOKİ SANAYI YAPMİŞ UCUZ ESNAF SİZLERDEN DUKKAN BEKLİYOR HASTANE VAR SAYIN BAŞBAKANIMIZIN SANAYILERIN TOKIYARDIMI YAPILACAGINI EVELA EKMEK KAPISI VEKILİM

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR