02 Mayıs 2024 Perşembe

TIR İLE OTOMOBİL KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI

TIR İLE OTOMOBİL KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI

Isparta

Isparta-Antalya karayolunda tır ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Kaza Isparta-Antalya karayolu Güneyce Köyü yakınlarında meydana geldi. Seyir halindeki tır ile karşı yönden gelen otomobil çarpıştı. Kazada Otomobilde bulunan 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Yaralılar araçtan çıkartılırken olay yerine gelen ambulanslar tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Öte yandan kazaya karışan otomobil hurdaya dönerken tır sürücüsü ise jandarma tarafından gözaltına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ahmet savci

16 Aralık 2018 Pazar 17:19

Ispartali vekiller. Yillardir duble yol yapamadiniz isparta antalya yolunu.yaziklar olsun bu kacinci kaza

Antispartan

16 Aralık 2018 Pazar 13:20

Önce kendimizi düzeltmemiz gerek yol zaten duzeltilir

Antispartan

15 Aralık 2018 Cumartesi 23:56

Rağmen adamlar bırak frene basmayı ayağını gazdan dahi çekmiyor bu kadar olmaz hatta biri durup artislik yaptı yolda bizede kaza yatıracaksın vs. Diye haykırıyor hava zaten yağışlı yerler ıslak fenerle sinyal vermeme rağmen hız dahi düşürmüyorlar. Durum böyle olunca da kazalar kaçınılmaz. Trafikte saygı sıfır az yavaş gideyim zaten yok. Sinyaldi fardı adamın umrunda değil babasının yolu gibi çakıp uzunları yardiriyor sollama yasakmış tırmanma rampasiymis bihaber sonra yol kötü kusura bakmayinda

Antispartan

15 Aralık 2018 Cumartesi 23:51

Araç kullanmayı öğrenin başka yolu yok, 14.12.2018 saat 18.30 sularinda egirdir yolu Go petrolü geçer geçmez kaza oldu elemanın kafa hafif çakır önüme köpek çıktı diyor olayın şokunda hâlâ yaralanma vs. Yok tek taraflı dümdüz yolda orta bariyere bindiriyor ya uyudu ya telefonla oynuyordu vs. Araci bugun aldim diye dert yaniyordu ben durdugumda araç sol şeritte kalmış lambalar yanmıyor arabadaki feneri alıp trafiği yinlendirmeme rağmen 3 kaza daha atlattık gelen araçlara lambayla sinyal vermeme

Projesi olmayanı seçersek!

15 Aralık 2018 Cumartesi 23:28

Tireni kaldırın, Yolları kapatın! Niçin milletin vergileriyle 16 senedir vekil seçilip maaş alıyorsunuz? Ispartaya hizmet getirmeyi , daha bir yolu bile duble yol yapmayı , teşvik kapmayı beceremediyseniz! Sırf parti için birilerini liyakat ehli olup olmadığına, memlekete hizmet edip etmediğine bakmadan seçersek, bir gün Allahkorusun seçtiğimize pişman olacak bir durumla karşılaşabiliriz Allahmuhafaza! Daha partiye martiye oy yok !! Oy Yzg'na adam çalışıyor bâri!!!

Bu acıda bâri dalkavukluk yapmayın!

15 Aralık 2018 Cumartesi 23:19

"Soför'ün hiçmi kabahati yok" diye yorum yapanlar; elvicdan (Allah korusun) bu kazalar kendinizin yada sevdiklerinizin başınada gelse hemen aynı yorumları yapabilecekmisin acaba partizanlık adına! Ak parti iktidarı dağları delerek, denizleri doldurarak türkiye'nin bütün bölgelerini binlerce km. bölünmüş yollarla kaplarken, 16 yıldır iktidar partisinden vekil çıkarmamıza nazaran bu yolun duble yol yapılamamış olması; bizim vekillerin beceriksizliği ve siz şakşakçıların dalkavukluğu sebebi iledir!

hayaller ve hayatlar

15 Aralık 2018 Cumartesi 20:05

Son dakika! duble yol icin..hedef 2023 :):)

M.s.z. Spartans

15 Aralık 2018 Cumartesi 19:18

Önce arabanıza yol koşullarına uygun şastik takmayı sonra altınızdaki arabayı ferrari sanmamayı öğrenin ki hem kendi canınızı hem karşı tarafın canını hiçe saymayın. Kazaya karışan araçların lasttiklerini kontrol edin ilk önce sonra şöförlerin alkol durumu, hız vs. Gibi etkenleri değerlendirin ! Yolla ilgili sıkıntısı olanda duble yoldan burdur tarafından gitsin... yol yapılır yapılmaz kolay olsa zaten çoktan yapılırdı !

Kaptan Ali Rıza...

15 Aralık 2018 Cumartesi 18:39

Öncelikle geçmiş olsun,yaralılara acil şifalar dilerim. Yol,yol diye bağıranlar. Tamam yoldan kaynaklı kazalar vardır,bu inkar edilemez,ama sürücülerin hiç mi hiç kabahati yok.İki şerit tırmanma şeridi olan yerde, yukarıdan gelene sollama yasağı olmasına rağmen,hala araç sollayıp, aşağıdan tırmanma şeridinde olan bir ne yapacak. Böyle kafa kafaya çarpışacak. Bu kaza böyle olmuştur demiyorum kesinlikle. Ama bu Antalya yolunda olan kazalar ya böyle,yada virajları hep içten alıp,şerit ihlallerinden

gurbet

15 Aralık 2018 Cumartesi 17:25

yol 1 saat trafiğe kapandı bende ordaydım çok feci bi olay gerçekten araba sollarken daha garantiye almak lazım işi

ıspartalı

15 Aralık 2018 Cumartesi 15:48

sürücülerde hata yokmu hata sadece yoldamı

Merhaba

15 Aralık 2018 Cumartesi 15:32

Ispartaya mujde derebogazi yolu duble saka saka :))) secim gecim

Mehmet

15 Aralık 2018 Cumartesi 15:20

sadi sadi sadi ne zaman bitecek bu yol?

MAli

15 Aralık 2018 Cumartesi 15:07

Kapatacan gidecek bu yolu.Hergün kaza haberi

yusuf

15 Aralık 2018 Cumartesi 14:37

bitmeyen yol bitmeyen kaza yeter artık keşke yusuf ziya vekil olabilseydi

Göndürleli

15 Aralık 2018 Cumartesi 14:30

DEREBOĞAZI yolu için kılını kıpırdatmayan seçimden seçime ihale yalanlarını servis eden Isparta Milletvekilleri eserinizle övünebilirsiniz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR