29 Mart 2024 Cuma

TIR İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI

TIR İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI

Isparta

ISPARTA'nın Yalvaç İlçesi'nde TIR'la çarpıştıktan sonra refüjdeki beton aydınlatma direğine çarparak ikiye katlatan otomobilin sürücüsü hafif sıyrıklarla kurtuldu.

Kaza, saat 16.00 sıralarında Yalvaç ilçe merkezdeki Anıt Kavşağı'nda meydana geldi. Isparta'dan Yalvaç yönüne giden 45 yaşındaki Hüseyin Bahçeli'nin kullandığı 42 HB 262 plakalı otomobil, Konya'dan Senirkent yönüne seyreden 56 yaşındaki Mehmet Kaçmaz yönetimindeki 33 FY 899 plakalı TIR çarpıştı. Savrulan otomobil, refüjdeki beton aydınlatma direğine çarparak ikiye katlandı. Otomobilin LPG tankı yerinden çıkarak 200 metre ileri fırlarken,stepne ise ön yolcu koltuğuna geldi.


Kazada, sadece otomobilin sürücü koltuğunun olduğu bölüm zarar görmezken, sürücü Hüseyin Bahçeli de bu sayede hafif sıyrıklarla kurtuldu. Başından hafif yaralanan Hüseyin Bahçeli, ambulansla Yalvaç Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Kazadan yara almadan kurtulan TIR şoförü Mehmet Kaçmaz, ifadesi için polis merkezine götürüldü. Kaza nedeniyle bir süre kapalı kalan yol ise temizlenerek ulaşıma açıldı.

İlçede bir grup esnaf, aynı kavşakta sık sık benzer kazalar olduğu için bir süre önce  aralarında para toplayıp kurban kesmişti.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

mobeseeeeeee

06 Ekim 2016 Perşembe 16:49

yıllardır burda yılda kesin 5 6 kaza meydana geliyor şuraya bir mobese koymadılar yetkililer uyuyor caza yaptırım uygulansa herkes mejbur kurallara uyar böylece can ve mala zarar gelmez artı mobese koysalar gelecek ceza paraları mobese masraflarını cıkartır hemde emniyet ve belediyeye yardım olur ilgililere duyrulur

DUMRUL

05 Ekim 2016 Çarşamba 23:05

MİLLETTE ALLAH KORKUSU KALMAMIŞ CEZA KORKUSU DAHA FAZLA MOBESE ŞART MOBESE KOYUN KAZALAR YARIDAN FAZLA AZALIR

xxx

05 Ekim 2016 Çarşamba 20:11

nooldu işe yaramadı mı kurban kesme

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR