02 Haziran 2024 Pazar

Masallar diyarıyla şehrin en gözde parklarından biri olacak

Masallar diyarıyla şehrin en gözde parklarından biri olacak

Isparta

Davraz Mahallesindeki Aquapark, Masal Park’a dönüyor. Kadın ve çocuk ağırlıklı şehrin en gözde park alanlarından birisi olacak alanda voleybol, basketbol sahaları, tenis kortu yer alacak. Kadınların talepleri doğrultusunda kadınlar kahvesi de planlanıyor.  Başkan Başdeğirmen, parkın her kesime hitap edecek bir yaşam merkezi haline getirileceğini söyleyerek, “Buradaki kullanılacak her alan çok değerli, bir yıllık çalışmamız olacak” dedi.

Isparta’da şehrin göbeğinde bulunan ve 15 yıldır atıl durumda kalan Davraz mahallesindeki Aquapark alanında çalışmalar başlıyor. Seçimler öncesinde Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in vaatleri arasında yer alan 15.800 metrekarelik aquapark alanı, başta kadın ve çocuk ağırlıklı olmak üzere her yaştan vatandaşa hitap edecek şekilde yeniden düzenleniyor.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, göreve geldiği günden bu yana geçmiş dönemden kalan sorunları tek tek çözüme kavuşturmaya devam ediyor. Bunlardan birisi de yaklaşık 15 yıldır atıl durumda kalan aquapark alanıydı. Alanla ilgili mahkeme süreci devam ederken işletmecisiyle görüşerek aquapark bölgesinin devrini Isparta Belediyesine alan, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, aquapark alanında incelemelerde bulundu.

İlgili başkan yardımları, daire müdürleriyle alanın her bir noktasında tek tek incelemelerde bulunan ve yapılacaklarla ilgili talimatlar veren Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, alanın kadın ve çocuk ağırlıklı olmak üzere her kesime hitap edecek bir yaşam merkezi haline getirileceğini söyledi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, bölgenin Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından temizleneceğini, molozların atılacağını, aquapark altındaki otopark ve diğer alanların hazırlayacakları projeye uygun şekilde düzenleneceğini belirtti. Başkan Başdeğirmen, Aquapark alanında kadın ve çocuk ağırlıklı proje hazırlayacaklarını, havuzların bazılarının süs havuzuna dönüştürüleceğini, proje kapsamında bir bölümün kadınların isteği doğrultusunda kadınlar kahvesi olarak düzenlenebileceğini aktardı.

15.800 metrekarelik alanda ayrıca Masal Park olacağını dile getiren Başkan Başdeğirmen yine parkın bir bölümünde de basketbol, voleybol sahalarıyla tenis kortu yapılacağını, kadın ve çocukların yanı sıra her yaştan vatandaşlara hizmet edebilecek güzel bir parkın hizmete sunulacağını söyleyerek, “Buradaki kullanılacak her alan çok değerli, bir yıllık çalışmamız olacak” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Adam

20 Mayıs 2024 Pazartesi 14:15

Parka çok ihtiyaç var.Biri havuz oldu gitti,biri kavakla serpildi.bakalım mevlam Neyler neylerse en güzelini eyler.

s.m ye cvp

20 Mayıs 2024 Pazartesi 12:35

Atatürk parkını işgal ettiğiniz yetmiyor mu da dahasını istiyorsunuz, Allah gözünüzü doyursun, başta iş hanı olmak üzere bütün bankları işgal ettiniz yetmedi, Atatürk parkında birbirinize masa rezerv ettiğiniz yetmedi masal parkada el atın, sabah kalvaltısını yapıp iniyor, 1 liraya akşama kadar goy goy ediyor, insanlara oturacak bir yer bırakmıyorsunuz üstüne bedava otobüsle tam okul-iş çıkışında otobüsü de işgal ediyorsunuz hala doymuyorsunuz pes artık

Ümit Ç

20 Mayıs 2024 Pazartesi 11:51

Tek ihtiyacımız park zaten. Olmuşken Ankara daki dinazor parkı gibi olsun.

Vizyon Nerde

20 Mayıs 2024 Pazartesi 11:46

İldeki tek aquaparkı yıkıp park yapmak nasıl bir vizyon?

barida

20 Mayıs 2024 Pazartesi 11:35

Atatürk parkında Çay 5 tl olması lazım birde oturdun mu garson gelecek buyurun deyecek kuru kuruya akşama kadar oturmak olmaması lazım

Osman Keskinoğlu

20 Mayıs 2024 Pazartesi 10:47

Masal parkı da özellikleri ne? Üç beş masal kahramanı heykelinden ibaret mi sadece?

Abdullah

20 Mayıs 2024 Pazartesi 03:15

Fatih Mahallesi 208. Cadde ne zaman asfaltlanacak? Asfalt gecikecekse bari çukurları doldurun. Hey yer delik deşik.

Ne önemi var

20 Mayıs 2024 Pazartesi 00:29

Park bahçe başka bişey yok nerede iş sahaları Su millet bahçesinden bizede bı iş ayarlayın sayın başkan

vatandas

19 Mayıs 2024 Pazar 22:39

başkanım bir de güreş sahasına el atın lutfen allah yardımcınız olsun

Qqq

19 Mayıs 2024 Pazar 22:09

Bence toplu konut yapın o bölgeyi zaten heryeri park yaptınız

Vatandaş

19 Mayıs 2024 Pazar 16:58

Atatürk parkına benzer işletme olursa iyi olur..

Haktan Yana

19 Mayıs 2024 Pazar 16:01

Masal Park Antalya-Bursa-Osmaniye gibi çok sayıda şehirlerimizde var zaten. Oradan görülen bir proje. Ama o şehirlerde bile elektriği çalışan personelin bile maaşını çıkaramayacak kadar gideri yüksek ve ilgi görmeyen bir projedir. Yani tekrar tekrar düşünmek gerek. Çünkü günlük gideri 30-50 bin tl lik bir projedir. Ücretli yaptığınızda da tepki çekecektir. Gelin bir daha düşünün başkanım, Osmaniye belediyesini arayın sorun, adamlar elektriklerini bile kesmişler atıl kalmış

s.m ye

19 Mayıs 2024 Pazar 15:57

tabi doldurun orayida emekli sizin yuzunuzden gencler hic biyerde olmasin zaten

s.m

19 Mayıs 2024 Pazar 15:01

başkanım atatürk parkı gibi, cay ve yiyecekli bir mekan olursa emeklilerin gidebilecegi yer olursa güzlel olur

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR