19 Mart 2024 Salı

THY UÇAĞI SİSTEN DOLAYI İNEMEDİ

Türk Hava Yolları’nın (THY) İstanbul-Isparta seferini yapan tarifeli uçağı, yoğun sis nedeniyle Süleyman Demirel Havalimanı’na iniş yapamadı ve pisti iki kez pas geçti.

Isparta

Türk Hava Yolları’nın (THY) İstanbul-Isparta seferini yapan tarifeli uçağı, yoğun sis nedeniyle Süleyman Demirel Havalimanı’na iniş yapamadı ve pisti iki kez pas geçti. İçinde tiyatro sanatçısı Melek Baykal ve ekibinin de bulunduğu uçak Antalya Havalimanı’na yönlendirilerek sorunsuz iniş yaptı.
İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan saat 13.05’te havalanan THY’ye ait uçak, saat 14.20’de Isparta Süleyman Demirel Havalimanı’na iniş için alçaldı. Ancak, yoğun sis nedeniyle iniş gerçekleşmedi. Havada bir süre dönen uçak, ikinci denemesinde de pisti pas geçti. 
Bunun üzerine uçak, Antalya’ya yönlendirildi. Tiyatro sanatçısı Melek Baykal ve ekibinin de bulunduğu uçak, saat 15.30 sıralarında Antalya Havalimanı’na sorunsuz indi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

...

18 Kasım 2017 Cumartesi 12:53

Melek denilenkadin korkudan imané gelmistir belki

memet

16 Kasım 2017 Perşembe 19:59

din düşmanı diyorsunuzda chp milletvekili eren denen gelmedimi.metin fevzioğlu gelmedimi onlar bunlardan daha tehlikeli değilmi.hiç olmazsa bunun dinsiz olduğunu biliyoruz.

Ercan

16 Kasım 2017 Perşembe 18:20

Adı melek kendi şeytan yüzsüz din düşmanı bu kadının isparta da ne işi var kimler getiriyor böyle abuk subuk kişileri isparta ya

pembe

16 Kasım 2017 Perşembe 17:40

m Baykal hayırsızı yüzünden inememiştir. böyle zihniyette olanları Isparta ya ****mak gerek fikre saygısı yok. sivas ta söyledikleri hala unutulmadı.

Bir vatandaş

16 Kasım 2017 Perşembe 17:35

Hangi yüzle Isparta ya geldi acaba bu Melek görünümlü yüzsüz kadın, müslümanlara ve başörtülü kadınlara hakaret eden gerici cahil diyen kadının oyununa gidip para kazandırmaz umarım balık hafızalı vatandaşlarımız.

rte

16 Kasım 2017 Perşembe 16:53

ulen sanki uçak düştü. habere bak ya. bu olay birçok kez yaşandı zaten. inemediği durumlarda antalyaya iniyor oradan thy servisle getiriyor. büyütmeyin bu kadar

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR