24 Nisan 2024 Çarşamba

TEŞKİTAMIZDA FETÖ’CÜ YOK

TEŞKİTAMIZDA FETÖ’CÜ YOK

Siyaset

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, partisinin İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuştu.

IYAŞ Park Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Zabun, kendilerine görev verildiğinde o tarihe kadar görev yapan teşkilat  mensuplarını küstürmeden emektarları  kucaklayan bir anlayışla duruma baktıklarını belirterek, “Tüm süreçte bu parti siyasi hayatına başladığı tarihten itibaren çok önemli katkılar sunan emektar kardeşlerimizin emeği her şeyin üzerindedir saygıya ve övgüye layıktır. Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 55 oy alarak Isparta’da başarı kazandık. Kongre sürecimiz başladı. Hassasiyetle yeni yönetimleri oluşturduk. 17-25 Aralık süreci ardından yaşadığımız olaylarda özelikle ihanet şebekesi içinde yer alan aktörler varsa bunların teşkilattan uzak tutulması noktasında gerekli hassasiyeti gösterdik. Bunun anlamını bugün çok iyi kavrıyoruz. Bugün o meşakkatli süreci yaşadıktan sonra geriye dönüp baktığımızda Isparta’da o ihanet şebekesine bulaşmış gruba mensup insanların teşkilatımızda yer almadığını ördük. 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde bir es noktası oldu ve 1 Kasım’da yeniden yapılan seçimle yüzde 53 oranıyla bu seçimi başarıyla tamamladık. Seçimlerin ardından üyelerimizi ziyaret ettik. Onlarla yeniden temas kurup dertleşme imkanını yakaladık” görüşünü iletti.   

DİNAMİK BİR TEŞKİLATA SAHİBİZ

 Hiç beklemedikleribir anda 15 Temmuz gecesini yaşadıklarını kaydeden Zabun, “ O gün gerçekten Isparta olarak kısa sürede organize olduk. Ispartalı hemşerimizle en önde AK Partili teşkilat mensuplarımızla kısa sürede organize olarak bu süreci bastırmayı başardık. Bunun detaylarını bugündaha iyi görüyoruz. 15-20 dakika gibi kısa sürede belki de başka tehlikeleri bertaraf etmiş olduk. 51 bin civarında üyemiz mevcut.  Tüm birimlerde teşkilatlanma yapısını tamamlamış bulunmaktayız. Teşkilatımızın dinamik yapısının olduğunu 15 Temmuzda organize olmasından anlayabiliyoruz. Henüz Başbakan ve Cumhurbaşkanımızdan mesaj gelmeden hemşerilerimiz meydanlara her şeyi göze alarak indiler. O gün meydanda görülen tablo artık bedeli ne olursa olsun bu aziz milleti bu tür girişimlerden kurtulmalı tavrı, cesareti ve kararlılığıydı” dedi. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

!!!!!

27 Eylül 2016 Salı 14:05

ANNEM KÖYDE BAHCELERIMIZDE OLAN MANTAR OCAKLARININ ÜZERLERINI GAZELLERLE GÜZELCE ÖRTERDIKI ; KIMSE ANLAMASIN ORADA MANTAR OLDUGUNU VE TOPLAMASINLAR DIYE !!!!!

DERT ETMEYINIZ!

26 Eylül 2016 Pazartesi 23:44

BU GÜNLERDE KIMSE HIZMET YADA MUHTEREM HOCAEFENDI DEMIYOR ARTIK! O YÜZDEN SIZDENDE BU SÖYLEMLERI BEKLEMIYORUZ ZATEN! AMA DERT ETMEYIN GERCEKLERIN ER YADA GEC ORTAYA CIKMAK GIBI BIR ÖZELLIGI OLDUGUNUDA UNUTMAYINIZ!!!!! TÜRKAN SAYLAN "BUNLARIN TOPLANTILARINA GIDEN, BIRDE BIR HAFTALIK KAMPLARINA KATILAN KISI BEYNI YIKANMISTIR , ARTIK FETÖ´YE MENSUPTUR !" DIYOR. BUNLAR BUKALEMUN GÜNÜN VE ORTAMIN SARTLARINA GÖRE KENDILERINI EN IYI GIZLEME KONUSUNDA ÖZEL EGITIMLI OLDUKLARI UNUTULMAMALI!

Kadir atilla koyucugil

26 Eylül 2016 Pazartesi 22:27

Fetocu yok mu?nasıl yok?üç sene önce teskilatin en üstü de dahil onlarin önünde hazır olda duruyordunuz.darbe günü bile "bu rte nin işi "diyen gençlik kollari üyeleriniz var.yazıklar olsun...

BAŞKAN ALT HABERİ CEVAPLASIN ÖNCE

26 Eylül 2016 Pazartesi 22:19

AKPARTİ İL BAŞKANINA SORUYORUZmayıs 2007 de kurulan ısparta guven hukuk dernegi ile bir baglantınız oldumu,2012 yılında ısparta barosu seçiminde cemaat liste çıkardı mıı, bu seçimlerde tavrınız neydi..AŞAGIDAKİ RESİMDE SİZE BENZEYEN BİRİ VARMI ,YOKSA O SİZMİSİNİZ.mayıs 2007 de kurulan ısparta guven hukuk dernegi ile bir baglantınız oldumu..BU DERNEKTE YÖNETİCİ OLARAK GÖREV ALDINIZ MI....BAŞKAN YARDIMCISI OLARAK GÖREV YAPTINIZ MII..

komik ve trajedi

26 Eylül 2016 Pazartesi 22:08

N e diyeyim ben şimdi ALLAH var ALLAH bilene allah bilir kul saklasa ne yazar

Isparta

26 Eylül 2016 Pazartesi 16:23

Osman abi valla sen bir alemsin. Pensilvanyaya gidip Fethullah Gülenle boy boy fotoğraf çektiren AKP li milletvekilleri şu an gazetelerde çarşaf çarşaf resimleri geziyor. Yapma be Osman abi.

Vatandaş

26 Eylül 2016 Pazartesi 14:16

Akı da karası da yakında ortaya çıkar.

vatandaş

26 Eylül 2016 Pazartesi 14:13

En son Isparta'da FETÖ'cü yok demişti. Şuan 1500 kişi tutuklandı..

..

26 Eylül 2016 Pazartesi 12:57

suat kardeş dogru söylüyor birde plaftform oluşturmuş arkadaşın biri internette gelene gidene sallıyorlar gerçekden salladıgınız insanlar cemaattense sizi desteklerim amaaa cemaatle ilgisi olmayanlarada sallıyorsunuz bunun vebalini kaldıramazsınız Allah hesap sorar

Halk

26 Eylül 2016 Pazartesi 12:47

Atma Osman atma. Artık bu paralelcileri korumak ve sayın Cumhurbaşkanımızı halen kandırmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz. Aşağıdaki adrese bir göz at Fethullah Gülen’i kimler ziyaret etmiş.http://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/hepiniz-oradaydiniz-2-1411012/

akparti li

26 Eylül 2016 Pazartesi 09:44

sen amerikaya iki yıl kadar önce neden gittin osmanım hele bi anlatıve de millet bilivesin gari

ıspartalı

26 Eylül 2016 Pazartesi 09:31

hainler iftiracılar rantcılar geberesice fetocular bırde aşşagalık yancılar var olmayanlara fetocu diyen hepinizi a.b.v.

cemil

26 Eylül 2016 Pazartesi 09:18

teşkilatta fetöcü yokta 17-25 ten sonra yapılan beledye seçimlerinde Aksudan aday gösterdiğiniz kişi fetö den dolayı kyk ile devletten atıldı.bu nasıl iş.

üç kağıtçı

26 Eylül 2016 Pazartesi 08:52

2016 ocak ayında yerel basına verdiğin demeci unuttun galiba sende üç kağıtçısın zabun kendinde bunu çok iyi biliyorsun sıra sana da gelecek bekle o günü

Temel

26 Eylül 2016 Pazartesi 08:47

Fıkra niyetine okudum. Ay, pek bi güldüm.

saım

26 Eylül 2016 Pazartesi 00:12

teşkilatta fetöcüler var osman efendi sen iyi biliyorsun

32

25 Eylül 2016 Pazar 23:49

bencede Isparta da hele AKP hiç fötö cü yok. Polis ögretmen akademisyen asker diğer kurumlardakiler hain. Tüm siyaset hepiniz tertemizssiniz. Isparta Carşı gene ayakta, toplasanız 50 kişi değilsiniz ama başınıza bir şey gelecek diye vekilide, belediye başkanıda ıtso suda odalarıda nasıl birleşiyorsunuz. Allah sizlerden bizleri korusun..

AK PARTİLİ

25 Eylül 2016 Pazar 21:04

Suan partide fetocu olduğuna bende inanmiyorum.herkes gunde 10 defa fetoyu küfrediyor. Fakat bundan 3 yil once bu gün kufredenler,onlarla beraber görünmek için kırk takla atiyordu. Okullarinda çocuk okutmak için siraya giriyordu. Zaman gazetesini arabanin ön camına bırakıyorlardı. Yani güç nerdeyse millet ordaydi. Fetocu serefsizler Allah muhafaza basarili olsaydi,bazilari o tarafdaydi. Yani kisaca millet güçten yana gidiyor. Onun icin milat 17~25 aralik değil daha önce olmali. Yalakalarda atils

suat

25 Eylül 2016 Pazar 18:23

Fetöcüler varmı bilemem ama piyasada fetöcü olmayanlara fötöcü diye iftira atan karaktersizler var...

xx

25 Eylül 2016 Pazar 18:14

fetö cülerin girmedikleri yapılanmadıkları yer kalmamış.çok şükür ki akparti ve ısparta il teşkilatına girememişler. genel başkan yardımcısı mustafa ataş ve osman zabun noktayı koymuşlar. akpartide fetö cü yokmuş . vatandaşı salak mı sanıyorlar.......

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR