23 Nisan 2024 Salı

TESİSATÇI USTALARA SEMİNER VERİLDİ

ISPARTA'DA 1978 yılında kurulan FORM Tek A. Ş. bünyesinde yer alan Dizayn Grup Bölge Bayiliği tarafından tesisatçı ustalara yönelik seminer düzenlendi.

Isparta

"Alın teri sahiplerine gelsin, Birlikte daha güzel günlere" sloganı ile hizmet hayatına devam eden FORM Tek A.Ş. bu kez ustaları buluşturdu. Barida Otel'de gerçekleştirilen seminere Türkiye Satış Müdürü Arif Şener Atalay, Batı Akdeniz Bölge Müdürü Tekin Küçük, Ürün Müdürü Fatih Güler, FORM Tek A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Avcular, Yardımcıları Rıfat Avcular, Nuri Avcular, Satış ve Pazarlama Sorumlusu Mustan Demirkol ile yaklaşık 150 tesisatçı usta katıldı.

Dizayn Grup tarafından düzenlenen seminere tesisatçı ustalar büyük ilgi gösterdi.  Tesisat ustalarına hem iş hem de maliyet anlamında avantaj sağlayan, tesisatların daha dayanıklı ve daha verimli olmasına büyük katkı sağlayacak olan benzersiz özellikler anlatıldı.

Dizayn Grup yöneticilerinden yapılan açıklamada ise; "Çok önem verdiğimiz tesisat ustalarımız ile buluşarak, yalnızca ürünlerimizi tanıtmıyor, aynı zamanda onları da tanıyarak beklentilerine daha fazla cevap vermeyi hedefliyoruz. Sektöre yanlış bilinen doğruların artık bir kenara bırakılacağı, tesisat ustalarımızın hizmetine sunulan yenilikçi Dizayn Grup ürünlerinin bilinirliği arttıkça sektörde taşların yerinden oynayacağı yeni döneme tesisat ustalarımızın da tanıklık ediyor olması Dizayn Grup için bir onur ve gurur kaynağıdır" denildi.

Dizayn Grup ile yapılan binalarda her hangi bir sıkıntı oluştuğu takdirde is 20 Milyon dolara kadar sigortalama garantisi sunulmakta olduğunu aktarıldı.







 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR