20 Nisan 2024 Cumartesi

TEŞEKKÜRLER BAŞKANIM!

Keçiborlu-Denizli kavşağında bulunan "Şehitler Çeşmesi"nin içler acısı hali bir okuyucumuz tarafından ihbar hattımıza iletilmişti. Bomba 32 Haber Ekibi, fotoğrafı Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak'a gönderdi. Başkan Parlak, belediye alanı içinde olmayan "Şehitler Çeşmesi" 1 günde yaptırdı.

Isparta

Keçibor-Denizli kavşağında yıllar önce yapılan "Şehitler Çeşmesi"nin muslukları kırılmış ve atıl halde bulunuyordu. Bir duyarlı Bomba 32 takipçisi fotoğrafları göndererek ihbarda bulundu. Bomba 32 haber ekibi de aynı fotoğrafları Başkan Parlak'a gönderdi.

Başkan Parlak ise Bomba 32 Haber ekibine bu çeşmeyi yeni yapılmış gibi bir haline dönüştüreceğini söyledi. Ve bugün Başkan Parlak sözünü tuttu. Çeşmenin bakım ve onarımını yaptırdı. Muslukları taktırdı ve yeni haline geri döndürdü. Teşekkürler Başkan!

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandaş

24 Ekim 2017 Salı 17:54

bu çeşme yapıldığından buya sanki belediye başkanı hiç çeşmenin yanından geçmedimi illaki medyayamı düşmasi lazım yarın oturak yaptırır çık medyaya şöhretin olsun dörtyol kavşağı başkanım ne durumda labirent gibi ısparta -keçiborlu antalyaya nereden gidiliyor yolla hiç bakıyormusun

Hasan Kurt

24 Ekim 2017 Salı 15:25

Su derki:''Eskiden akardım yabana.// Şimdi çıkardılar meydana.// Cennet mekan olsun benden abdes alıp namaz kılana..// Sayın başkana teşekkür ederiz.Çeşmenin önüne kilit taşı döşemiş.Ancak muslukların önüne, oturup su içeçek,abdes alınacak yere oturak yaptırmamış.O yapılırsa muhteşem olacak.Şehitlerimizin ruhuna hitap edecek.

eiea

24 Ekim 2017 Salı 14:40

arantin belediye başkanının eşi fetöden ifade vermiş

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR