29 Mart 2024 Cuma

TERÖRE KARŞI İKTİDARIN YANINDAYIZ

TERÖRE KARŞI İKTİDARIN YANINDAYIZ

Isparta

MHP Grup Sözcüsü Kerem Araz İl Genel Meclisinin 2017 yılı ilk toplantısında söz alarak birlik mesajları verdi. Araz konuşmasında “Önce ülkem sonra partim şiarından hareketle teröre karşı siyasi iktidarımızın hertürlü yanındayız” dedi.  

 İl Genel Meclisinin 2017 yılı ilk toplantısında kısa bir konuşma yapan MHP Grup Sözcüsü Kerem Araz, teröre karşı siyasi iktidarın yanında olduklarını belirterek “Önce ülkem sonra partim şiarından hareketle teröre karşı siyasi iktidarımızın her türlü yanındayız. Sayın genel başkanımızın duruşu ve açıklamalarını emir telakki ederek yakından takip ediyoruz. Ülkenin bekası ve ülke insanın güvenliği açısından tüm kolluk kuvvetlerimize Allah güç versin. Şuanda tüm operasyonlarda görev alan güvenlik güçlerimizden de Allah razı olsun diyoruz” şeklinde konuştu.

 

Araz son günlerde belediye ile AK Partililer arasında yaşanan tartışmalara atıfta bulunarak “Artık bir birimizle uğraşmaktan, ben yaptım sen yaptından, ben daha iyi bilirim, sen daha iyi bilirsinden uzaklaşarak, alınan oy oranlarından ziyade birlik ve bütünlük zamanı olduğunu,her ne kadar son günlerde yerel basında çıkan bazı açıklamalardan rahatsız olsak da bu birlik ve bütünlük ortamının bu çatı altında da sürdürülmesi gerektiğine inanıyoruz. 2017 yılının Türk İslam alemi için hayırlara vesile olmasını diliyoruz” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatandas

03 Ocak 2017 Salı 08:18

Ne yazık ki bu iktidar beslesigi ve destek olduğu bu terör ile ciddi imtihan yaşıyor ama olan gene garip evlatlara oluyor. Yaşasın yeni Türkiye!!! Uyan artık miskin halkım...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR