27 Nisan 2024 Cumartesi

Terör Örgütü PKK Akdeniz Bölgesinde...

İstihbarat birimleri tespit etti... Terör örgütünün hain planı! Akdeniz Bölgesi'nde suikast hazırlığı yapıyorlar... Bakın suikast listesinde kimler var!

Isparta

Genelkurmay İstihbarat Daire Başkanlığı, Ankara’da yaşanan ve 100 kişinin hayatını kaybettiği bombalı terör eyleminin ardından,PKK ve DHKP/C terör örgütünün yeni eylemler peşinde olduğunu belirledi.

 

İstihbarat birimleri, terör örgütlerinin Akdeniz Bölgesi’ndeki belediye başkanlarına yönelik suikast planı ile Batman’da bir tekstil fabrikasındaki işçilere yönelik bombalı eylem hazırlığı yaptığını deşifre etti.

İŞTE O İLLER  : ISPARTA ANTALYA BURDUR  MERSİN ADANA 

 

İstihbarat birimleri 13 Ekim tarihli raporda, tek taraflı eylemsizlik kararı aldığını ilan eden PKK’nın taktiksel davrandığını ve yeni eylemler kovaladığını rapor etti. İstihbarat birimlerine göre terör örgütü,bundan sonraki tüm patlamalarda tek sorumlunun devlet olduğu algısı yaratmak için hazırlık yapıyor. Bu algıdan hareketle örgüt, kendi sempatizanlarına yönelik eylem düzenleyerek, Türkiye’yi kendi halkını katleden ülke konumuna sokmayı amaçlıyor.

 

‘PKK, DOĞUBAYAZIT’TA KATLİAM PLANLIYOR’

Ağrı Valisi Musa Işın da terör örgütü PKK’y la ilgili benzer bir uyarıda bulundu. Vali Işın, “PKK, Doğubayazıt’ta sivil katliam yapacak,‘Bunu devlet yaptı’ diyecek. Bunu bertaraf etmeye çalışıyoruz. Terör örgütün everilen talimat: ‘Doğu bayazıt’ta ya da Gürbulak Sınır Kapısı’nda sivil katliam yapın, ‘Bunu da devlet yaptı’ diyelim.’ PKK terör örgütü ve onlara destek veren her kim olursa olsun izin vermeyeceğiz” diye konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

beni bilir

18 Ekim 2015 Pazar 01:28

PKK DENEN YAVŞAKLAR VATANSEVERLERE SALDIRIR. MAAİLE CEPSEVERSEN TEDBİRE GEREK YOK VATANSEVERSEN TEDBİRLİ OL DERİM

pehlivan

17 Ekim 2015 Cumartesi 22:17

Herkese tutar ama bizimkine tutmaz.Efsunludur benim başkanım.kötü niyetle yaklaşan terörist keto gibi kalır valla

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR