26 Nisan 2024 Cuma

Teneffüste Kalp Krizi Geçiren Öğrenci Öldü!

Teneffüste Kalp Krizi Geçiren Öğrenci Öldü!

Isparta

Isparta Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu’nda bir öğrenci,arkadaşlarıyla teneffüse çıktığı anda gerçirdiği kalp krizi sonucu hayatınıkaybetti.

alınan bilgiye göre, olay bugün saat 15.00 sıralarındameydana geldi.

İddiaya göre, dersten sonra arkadaşlarıyla birlikteteneffüse çıktığı belirtilen 7.sınıf öğrencisi Fatih Tunçbilek, bir andarahatsızlanarak kalp krizi geçirdi. Daha sonra durumun haber verilmesiylebirlikte 112 Sağlık Ekipleri olay yerine geldiler. İlk müdahalesi olay yerindeyapılan 7.sınıf öğrencisi, daha sonra Isparta Devlet Hastanesi Acil Servisi’nekaldırıldı. Tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği belirtilen 7.sınıföğrencisi çocuk, daha sonra Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp FakültesiHastanesi Morgu’na kaldırıldı. Yapılan incelemelerde, Fatih Tunçbilek’in kalpkrizi sonucu hayatını kaybettiği ÖĞRENİLDİ. ÖTE YANDAN, POLİS EKİPLERİ OLAYLAİLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATTI.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ramazan

19 Kasım 2014 Çarşamba 12:24

Bu genç yaşta kelimeler kifayetsiz kalıyor.mekanı cennet olsun başımız sağ olsun Isparta da soluduğumuz bu hava kirliliği olduğu müddettçe hastalarımız çocuklarımız yaşlılarımız hepimiz risk altındayız bu kirliliğe ne kalp dayanır ne de ciğerimiz yetkilileri göreve davet ediyoruz.

Gelendost

16 Kasım 2014 Pazar 11:13

Allah (c.c) Ömer hocaya ve Aysel ablaya sabırlar versin.Evladımızında mekanı cennet olsun İnşaallah.

ARİF ASLAN

14 Kasım 2014 Cuma 13:30

Genç evladımızın mekanı cennet olsun Allah Annesi ve babasına dayanma gücü, sabırlar versin.

mehmetçik

14 Kasım 2014 Cuma 12:41

Allah rahmet eylesin. Çok acı, Allah kimseye vermesin

belediyeci

13 Kasım 2014 Perşembe 22:10

Beklenmedik bir anda kalp kirizi geçirerek yasamini yitiren genç kardesimize Allahtan rahmet,kederli a ilesine baş sagligi ve Sabirlar diliyorum.

Gelemdost

16 Kasım 2014 Pazar 15:47

Allah sabır versin ailesine mekanı cennet olsun

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR