16 Nisan 2024 Salı

TENCERE TAVA ÇALDI YAKALANDI !

TENCERE TAVA ÇALDI YAKALANDI !

Isparta

Isparta’da bulunan 2 mahalledeki 4 ayrı adresten tencere ve tava gibi ev eşyaları çaldığı iddia edilen ve 5 yıl 6 ay 20 gün hapis cezası ile aranan şahıs polisin yaptığı sıkı takip sonucu yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, evlerden tencere ve tava hırsızlığı meydana geldiği bilgisini alan polis düğmeye bastı.

Zafer Mahallesi’ndeki 3 adres ile Yedişehitler Mahallesi’ndeki bir evden tencere ve tava gibi eşyalar çaldığı iddia edilen bir şahsı yakalamak üzere harekete geçen polis, olayı gerçekleştiren şahsın Ş.Ç. olduğunu tespit etti.

Yapılan çalışmalar sonucu S.Ç.’yi yakalayan emniyet güçleri, şüphelinin 5 yıl 6 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası ile arandığını tespit etti.

Gözaltına alınan S.Ç., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Hakim karşısına çıkan S.Ç., mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

mağdur

27 Ağustos 2014 Çarşamba 11:01

bu dedikleri şahıs benim evimede girmişti ve eşimin yuzuk ve setini almış daha sonra parmak izinden tespit edilip yakalanıp cezaevine koyulmuştu.fakat mahkemede nere koydugumu bilmiyorum ama zararını karşılayacağım demiş ve serbest bırakılmıştı.şimdi de aynısı olacak polis yakalıyo mahkemeler salıyo...kanunlar da cezası yok bunların malasef

Isparta

26 Ağustos 2014 Salı 17:04

EVET 2 YIL ÖNCE BABANNEMDEN KALAN BAKIR KAZAN VE HARANI GIBI ALETLER CALINMISTI ZAFER MAHALLESINDEN , UMARIM ONLARI CALAN SAHISTIR KENDISI ! BIZ SUNDAN 15 YIL ÖNCESI BIRAKIN APARTMAN KAPISINI , DAIRE KAPILARINI KAPATMAZDIK GÜNDÜZLERI ! ADAMLAR SIMDI GÜNDÜZ GÖZÜMÜZÜN ÖNÜNDE CALIYORLAR CALACAKLARINI , BIRAKIN KAPILARI ACIK BIRAKMAYI , PENCERELERI BILE ACIK BIRAKAMAZ OLDU MILLET GÜNDÜZLERI!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR