25 Nisan 2024 Perşembe

TEMSİLİ VALİ NELER İSTEDİ NELER?

ISPARTA Valisi Vahdettin Özkan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda temsili olarak koltuğunu Halıkent İlkokulu’ndan 4. sınıf öğrencisi Sudenaz Efe’ye devretti.

Isparta

Sudenaz Efe koltuğa oturur oturmaz Milli Eğitim Müdürü İlyas Can'ı aradı. Vali Efe, okul bahçelerindeki ağaç dallarına kuş yuvaları yapılmasını istedi. Vali Efe, "Böylece çocuk sesleriyle çocuk sesleri birbirine karışsın. Okul bahçeleri gerçek bahçe olsun. Renk renk çiçeklerle süslensin. Teneffüslerde, boş vakitlerinde öğrenciler okul bahçesinde vakit geçirsinler.  Isparta'da ki tüm okulların bahçeleri oyun gruplarıyla donatılsın" diye konuştu

Basın mensuplarının 23 Nisan'la ilgili sorusuna küçük Vali,"Çocuklar için önemli bir bayram. Atatürk çocukları çok sevdiği içinsevgisini bu şekilde göstermiş' dedi. Bir başka gazetecinin “Isparta’daçocuklara yönelik eksiklikler nedir” sorusuna ise; "Isparta büyükşehir olmadığı için bu kadar. Biraz daha güzel olabilir. Isparta'da her taraf gül donatılmış. Tabi bu iyi bir şey Bizim simgemiz" dedi.

Vali Vahdettin Özkan ise, " Eğitimle ilgili çok güzel talimatlar verdiniz. Bir bütün olarak değerlendirdiniz. Bunlar çok iyi bir başlangıç. Hem de büyükşehir olmadan dolayı iyi hizmet alan bir Isparta güzelişler yapıyor. Sizin bu talimatınızdan sonra daha güzel işler olacaktır"dedi.

ÇOCUKLAR BAYRAMI KUTLADI

Daha sonra ise 23 Nisan kutlamaları kapsamında Milli Eğitim Müdürü İlyas Can tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasını ardından resmi tören sona erdi.

Kutlamalar Halıkent İlkokulu'nda devam etti. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Side Naz EFE

30 Mayıs 2016 Pazartesi 15:54

Zaten sn.VALİMİZ VAHDETTİN ÖZKAN OKULLARDA OZEL PEYZAJ CALİSMALARİ BASLATTİ BİLE...Kendisine almalarını gonderiyirum

Ali Güzel

24 Nisan 2016 Pazar 00:03

Yıllardır yapılan bu uygulamaya son verilmeli

vatandas

23 Nisan 2016 Cumartesi 13:57

23 nisan valimizin bu sevgi dolu ve masum isteği (talimatı) en kısa sürede yerine getirilmeli

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR