29 Mart 2024 Cuma

TEMPO PARK YAKINDA HİZMETİNİZDE

TEMPO PARK YAKINDA HİZMETİNİZDE

Isparta
Hayatınız boyunca hayaller kurduğunuz o günü en özel anlarla yaşamak ve yıllar sonra da tekrar o anı yaşıyormuş gibi hatırlamak için Tempo Park Düğün Salonu her detayın özenle düşünüldüğü masal gibi bir düğün sizleri bekliyor. 
 Gül Evler Mahallesinde önümüzdeki ay hizmet verecek olan Tempo Park Düğün Salonu En özel gününüzü, sizin için unutulmaz bir masala dönüştürüyor. 
Yapımına kısa önce başlanan ve son aşamaya geldiğini açıklayan Tempo Park Düğün Salonu İşletme Sahibi Hakan Artan; 'Vatandaşlarımızın bu önemli gününde her dakikasının unutulmaz olması ve rüyalarınızın gerçeğe dönüşmesi için her şeyi düşünüyoruz. Düğününüzün kusursuz olması için profesyonel ekibimiz sizinle birlikte her şeyi düşünüyor ve organizasyonunuzun en ince detayını planlıyor. 
Salonumuzu en kısa zamanda yani 1 ay sonra işletmeye açıyoruz. İnşallah Isparta'da  bir çok kişinin tercihi olacak olan Tempo Park Düğün Salonu; 750 + 750 kişiye ev sahipliği yapabilecek kapasitede.
 Otomatik jeneratörlü, Salon İçi Akustik ayarları özel yapılarak döşenmiş gizli kolonlu ses sistemiyle, Merkezi sistem özel oksijen üflemeli havalandırma sistemi klimasıyla, Özenli ve gösterişli dekorasyonu, Meşale ile Karşılama, Özel Görevli Garson Hizmeti, Kamera ve Fotoğraf Çekimi, Özel Tasarım Anı Defteri, Yaş Pasta ve Kişiye Özel Tabaklarda Servisi, Özel Müzik grubu ve Solisti ile, Özel dizayn edilmiş ışık sistemi, Kendine özel 80 araçlık otoparkı, salonumuz tüm seminer, konferans, dernek, düğün, nişan, sünnet ve kına geceleriniz için uygundur. Dev ekranlarımızda düğün salonumuzda yapılan eğlenceyi dışarıda bulunan aile çay bahçemizde oturarak dışardan da izleyebileceğiniz nezih ortamı da hazırladık. 
Tempo Park Düğün Salonu, lüx bir mekanın yanında güler yüzlü personeliyle de size en iyi hizmeti sunmaktadır. Salonumuz merkezi bir noktada olup, misafirlerimizin güzel vakit geçirmeleri için kendi araçlarıyla rahat bir şekilde ulaşmalarını ve araçlarını park edebilmeleri için özel otopark alanı sağlamaktadır. 
Unutamayacağınız bir gün geçirmek istiyorsanız, sizi lüx salonlarımızda en iyi şekilde ağırlamak ve bu güzel günü sonsuza dek unutmamanızı sağlamak isteriz. Tempo Park Düğün Salonu olarak, hayatınızdaki özel günleri rüya gibi geçirmenizi sağlamak için profesyonel kadromuz ile hizmet veriyoruz. Hepsinden önemlisi konuklarımızın memnuniyeti amaç edinen ve her şekilde sınırsız hizmet anlayışı taşıyan firma politikamızdır.
Rezarvasyon : 0536 930 00 99 




















YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR