26 Nisan 2024 Cuma

TEK TEK NOT EDİLMİŞ !

Isparta’daki FETÖ soruşturmasında, örgütün gelir kaynaklarının büyük bir bölümünü oluşturan himmetin nasıl toplandığı, kimlerden yüzde kaç alınacağına kadar tek tek not edilmiş belgelere ulaşıldı.

Isparta

Süleyman Demirel Üniversite Bilgi İşlem Müdürü Halil Karakoç'un, kaçırmak üzereyken ele geçirilen bilgisayar ve hard disklerinde yapılan incelemelerde, himmet ipuçları ortaya çıktı. 

Darbe girişimine ‘kaynak’çı polisler! 

İsteme hususları

Cemaatin, himmeti kimlerin toplayacağı, yüzde kaç himmet alınacağı ve uyulması gereken her şey madde madde sıralanmış. Cemaat içinde yer alan kişilerin ilk olarak himmet vermenin öneminin anlatıldığı dokümanlarda himmet istemenin önemli hususları şöyle sıralanmış; 
- Himmet toplayacak kişilerin cemaat içindeki seviyesinin tespiti. 
- Maaş alınca himmeti bir kenara ayırma ahlakının yerleştirilmesi 
- Himmetin takibi ve toplanmasında görevli arkadaşların himmeti zamanında toplaması. 
- 2 ve daha fazla aylarda himmet vermeyenleri hatırlatmak. 
- Himmet vermeyenin istemeye de yüzü olamaz.

Çiçek'in ıslak imzasına paralel albay onayı 

Ne kadar gelir o kadar bağış

Ele geçirilen belgeler arasında cemaat içinde yer alan kişilerden ne kadar himmet alınacağı da not edilmiş. Buna göre; 
- Bekar, kiracı değilse maaşının 1/5'i 
- Bekar kirada ise maaşının 1/10'u 
- Evli kendi evi varsa maaının 1/10'u 
- Evli kiracı ise maaşının 1/10'u himmet olarak verilmesi isteniyor. 

SAKIN AZALMASIN!  

FETÖ, himmet olayını sistematik olarak takip ettiği ve himmetin azalmaması için ne yapılması gerektiği notlar haline getirmiş.   
- Çok pahalı ve lüks yerlere gidilmemesi. 
- ikramların evlerde yapılması. 
- Arabalarda tasarruf edilmesi. 
- Kredi kartların hesapsız kullanılmaması. 
- Ev ve arsa alımlarında dikkat edilmesi.  
- Kontrolsüz para harcanmaması. 
- Borç verilmemesi. 
- Kirası yüksek ev tutulmaması. 
- Lüks eşya alınmaması.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

AHA

25 Mart 2016 Cuma 13:23

SDÜ ve paralel kol kola girmiş ülkeye ayar vermeye kalkmışlar, Isparta'mıza çok zararları olacak, gelecek dönem üniversite seçimlerinde SDÜ ne kadar rağbet görür hep birlikte göreceğiz.

Baki yeşil

25 Mart 2016 Cuma 06:53

Projelerinizi sevsinler sizin,adı türkçe olimpiyatları kızlı erkekli başkıç açık halay türkü ve hz.Muhammet geliyor türkü dinliyor ha.Gezide paralel dhkpc işbirliği cami Cemevi projesi ha,berkin elvan A sayfalar dolusu taziye yasin Börü yok,Bangladeşin lideri molla A.kadir idam edildi tıs yok,Nursi devrildi rabia kangölü tıs yok yeter ya kıçınız çok açık artık milletin aklıyla alay etmeyin proje üretim merkeziniz çok salakları artık.

Baki yeşil

25 Mart 2016 Cuma 06:45

20 yaşında gençler peygamberimizin enkuvvetli sünneti sakal bırakırken bunların en yaşlısından enüst liderine kadar sakal ve bıyık yok.allah dostları sağ tarafa tükürdü diye mallarına halifelik vermiyor bu nasıl islam ahlakı ya onlar yanlış yada bunlar,yazsak sabah olur,bunlar kuran ifadesiyle kör,sağır olmuşlar allah münafıkları affetmiyor demekki,tövbe edecek güçleri ve nasiptir kalmamış Müslüman'a bunlar bu kadar eblehlik çok fazla,kendim ettim kendim buldum neşet rahmetliyi çok dinlesinler.

Baki yeşil

25 Mart 2016 Cuma 06:35

Hdp,CHP,dhkpc,kolkola olun sonrada şehit hesabı yapın akıl bu kadar pazara çıkarmış ya. Cumhuriyet Zaman aynı oldu,siz hala münafıklığa devam ediyorsunuz,deve kuşu gibi kumda kafalar kıçınız açık,kendiniz çalıp oynuyorsunuz yanınızda tek bir aklıselim kaldımı bu kadar cemaat tarikat yanlış siz doğrusunu öylemi mudur edebiyatı,beddua seansları hepsi geri sizi vurdu yine yok siz akıllanmazsınız anlaşıldı lideriniz ve sizden insanlar tiksiniyor sevgiliniz Netanyahu fetanyahu kardeşini bekliyor

Baki yeşil

25 Mart 2016 Cuma 06:24

Süper salaklar insanlar paraları verdinizde nereye gidiyor diye sorgulamadınız şu israil süper oyun kurmuş bir kuruş harcamadan bu kadar seçkin beyni ve trilyarları kullanmış,hala devam ediyorlar,ya bi bakın 40 yıldır d0nyada bir caminiz yok,bir kuran kursunuz yok tek hafızanızı yok ne hizmeti kime ne yaptınız allah aşkına dönüp bir bakın ya bu kadar salak olmayın umudun fayda gördüğü hayranız nerd,okul ve dersane hep ticaret milletin aklıyla alay etmeyin adam 80yaşında daha sakal yok yetmezm?

Zafer

24 Mart 2016 Perşembe 23:06

Aşağıda 5 şehit demişler ancak malesef 7 şehit oldu. Arkadaş haklı bombalar patlar, hergün şehitler gelir bunlar çok sıradan olaylardır, kafa yormayız, bunların ve vediğimiz vergilerin hesabını sormayız. Vermediğimiz himmetin hesabını ammada çok sorarız. Sanane lan adam veriyor, derdi sanamı düştü? Adam verdiğinin nereye gittiğini biliyorki veriyor. Türkiye ve 170 ülkeye bakıyor, Allah'ın küçük himmet ve ****retlere nekadar büyük çiçekler açtırdığını görüyor. Sizler miskin miskin yatın durun

KemalTÜZÜN

24 Mart 2016 Perşembe 21:10

Şu adamın resmini gösterip durmayın miğdem bulanıyor. Adam kafayı yemiş,tabandaki kerizler hala fark edemiyor mu acaba,

KEMALKORKMAZ

24 Mart 2016 Perşembe 20:20

Yunus efendi hdp ye oy verirken hiç vicdanınız sızlamadı mı?Şimdi şehitten gaziden bahsediyorsun.Tabandaki garibanları sömürdünüz,dürüst isen himmet paralarının hesabını çıkarın.Amerikan Senetörlere verilen paralar nereden gitti.Utanmadan hala yazabiliyorsunuz.

Yunus

24 Mart 2016 Perşembe 19:11

Patlamalar, katliamlar, şehitler bunlar bizim milletimizi ilgilendiren konular değil. El alemin kendi rızasıyla yaptığı hayırlar, sosyal ve kültürel faaliyetler tek derdimiz. Bu yazı doğruysa bu insanların ne kadar düzgün olduğunu gösterir

Oranlı Gönülülük

25 Mart 2016 Cuma 07:44

Ele geçirilen belgeler arasında cemaat içinde yer alan kişilerden ne kadar himmet alınacağı da not edilmiş. Buna göre; - Bekar, kiracı değilse maaşının 1/5'i - Bekar kirada ise maaşının 1/10'u - Evli kendi evi varsa maaının 1/10'u - Evli kiracı ise maaşının 1/10'u himmet olarak verilmesi isteniyor.

asılacak adam

24 Mart 2016 Perşembe 18:34

tan bir vatan haini imiş bu kasıksız.

asd

24 Mart 2016 Perşembe 16:25

Ne hale soktunuz Ispartayı ve sdü yü. Yararınız yok bari zararınız olmasın..

Anti-Paralel

24 Mart 2016 Perşembe 15:52

Vakti zamanında öğrenciyken paraya sıkışmıştım da paralelci kuzenimden borç istemiştim. Bir öğrenci olarak bana burs vermesi beklenebilecek kişi borç bile vermedi. Halbuki beni tanır, gerçekten zor durumda olmasam istemeyeceğimi bilir. Herkesi genellemek istemem ama bunların çoğu böyle. Bunlar için önemli olan bir kulun ihtiyacını gidermek değil, biz siz ayrımı yaparak cemaatçilik ayaklarına menfaat elde etmek. Bu yüzden de şu an onlara kendilerinden başka üzülen yok.

EZIKLER

24 Mart 2016 Perşembe 14:45

Enistemden borç istemiştim zamanında zaten istediğimede pişman olmuştum vermemişti demek FETOŞ MU dedi borç vermeyin diye...Vay anasina vay ki vay...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR