26 Nisan 2024 Cuma

TEHLİKE SAÇIYORLAR

TEHLİKE SAÇIYORLAR

Isparta

Sebze ve meyve bolluğunun yaşandığı yaz sezonunda şehirler arası ulaşımın sağlandığı karayollarında yol üstü satıcılar da arttı.Ancak yol üstünde tezgah açan satıcılar bazen trafik için tehdit unsuru olabiliyor.

 

Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesi girişinde konuşlanan satıcılar sürücülerin görüşünü engellediği için trafik kazasına davetiye çıkarıyor. OSB Yönetim Kurulu, sebze-meyve satıcılarının trafiği tehlikeye düşürmesi nedeniyle konuyu Emniyet Müdürlüğü'ne bildirdi. Satıcıların bu yol üzerinde düzene sokmaması durumunda olası trafik kazalarından endişe ediliyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

fakir vatandas

13 Ağustos 2015 Perşembe 21:55

karyolları trafik yönetmeliği madde 14 uygulansa çok ii olur.ama oradan trafik polisi geçmediği için uygulanmıyor tabii.bir de bu ticaret ise nerde vergisi algısı türkiye işte tuttuğunu öp ülkesi

veyis

13 Ağustos 2015 Perşembe 14:18

Sayın bomba32 ekibi birde şu petrol istasyonlarının yola sıfır renkli ışıklandırma ları ile haber yapın birazdaha görüş acısını engellemeyecek şekilde yapılsın, şehirler arası istasyonlarda daha aşırı saygılarımla iyi çalışmalar.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR