19 Nisan 2024 Cuma

TEHDİT EDER GİBİ

TEHDİT EDER GİBİ

Isparta

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Kanal 32'de yayınlanan gazeteciler Mehmet Erçakır ve Soner Toros'un hazırlayıp sunduğu Basın Kulübü programının konuğu oldu.  AK Parti'de yeni dönemden, Karacaören özel hüküm belirleme çalışmalarına, Dereboğazı karayolundan Çevre yolunda bitmeyen inşaata kadar tüm sorulara içtenlikle yanıt veren Milletvekili Özel, özellikle Süleyman Demirel Üniversitesi hakkında çok net mesajlar verdi.

SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu'nun üniversitede kampüs sahası içerisine kuracağı yaşam merkeziyle ilgili Isparta Belediyesine tehdit ve şantaj içerikli yazı gönderdiğini belirten Milletvekili özel, "Rektör imzasıyla 26 Eylül tarihli yazı gidiyor. Bu tarihte rektör bey hacda oysa.Yazının konusu 'suç duyurusu'. Ben ortada suç olduğuna inanmıyorum ama eğer bir suç varsa onun duyurusu muhatabına değil Cumhuriyet Savcılığına yapılır. Bunu yapmıyorsa suç işliyor demektir. Böyle tehditle şantajla bu işler yürümez. Ben üniversitelerin ekonomik faaliyetler içerisinden çekilmesi gerektiğine inanıyorum. Yurtçuluk pansiyonculuk üniversitenin işi değildir" dedi. Milletvekili Özel üniversitenin yaşam merkezi projesine Isparta'nın sivil toplum örgütleri ve meslek kuruluşlarının tepki göstermesi gerektiğinin de altını çizdi. Özel, "Bu konuda kamuoyu baskısı oluşturulmalı" dedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

gönüllü

03 Ekim 2014 Cuma 13:33

eminim bu rektör üniversiteden gidince DEVELER kesilecek.. bayram yerine dönecek tüm ısparta..

kocakurt

30 Eylül 2014 Salı 12:35

Yurt ihalesi yapılmış.Ne zaman yapıldı ise kime haber edildiyse artık..35 yıllığına verilmiş.sağolsun belediyenin itirazları ile 29 yıla çekildi.ama bu süre konyada 15 yıl burdur makü de 19 yıl neden ıspartada 29 yıl olsunki...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR