18 Nisan 2024 Perşembe

TEDAVİ GÖREN ÇOCUKLARI ZİYARET ETTİ

TEDAVİ GÖREN ÇOCUKLARI ZİYARET ETTİ

İhale ilanları

ISPARTA İL Emniyet Müdürü Caner Tayfur, Ramazan Bayramıöncesinde Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ni ziyaret ederektedavi gören çocuklara bayram hediyesi dağıttı.

İL Emniyet Müdürlüğü'nün 7. Geleneksel Bayram HarçlığıProjesi kapsamında Emniyet Müdürü Caner Tayfur, bu yıl ilk olarak Kadın Doğumve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gören çocuklara geçmiş olsunziyaretinde bulunarak bayram harçlığı ve çikolata, kitap hediye etti.

Müdür Tayfur yaptığı açıklamada ise; Yaptığımızfaaliyetlerle çocuklarımızda bir farkındalık oluşturarak olumsuz olaylaradikkat çekmek amacı ile düzenlediğimiz Bayram Harçlığı Projesi'nin bu yıl kibaşlangıcını hastanemizde tedavi gören çocuklarımızla başlattık dedi. 

Hastane ziyaretinde çocuklara hediye takdim ederken,tanımadıkları kişilerden hiçbir şey almamaları konusunda uyarılarda bulunan MüdürTayfur, çocuklarımızı bilinçlendirmek kendi kişisel güvenliklerini basittedbirler alarak nasıl sağlayabileceklerini anlatıyoruz. Bunun yanında yinebayram gününde satışı yasak olmasına rağmen çocukların tehlikeli bir eğlencearacı olarak seçtikleri maytap, çatapat gibi basit patlayıcıların kullanılmasıdurumda çocukların ciddi yaralanmalara karşı karşıya kaldığıbilinmektedir.  Bu tür olaylara karşı hemaileleri hem de çocuklarımızı bilgilendirici broşürler dağıtıyoruz diyekonuştu. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR