24 Nisan 2024 Çarşamba

Tecavüzden çocuğum kurtardı

Tecavüzden çocuğum kurtardı

Isparta

 

Bir süredir gönül ilişkisi yaşadığı Şahısın kendisine tecavüze kalkıştığını belirten genç kadın ‘Çocuğum evde yalnız kaldı dedim o sayede kurtuldum’ dedi. Sanıktan şikayetçi olmadı

 

Geçtiğimiz yaz aylarında bir süredir gönül ilişkisi yaşadığı şahıs ve 2 arkadaşı tarafından akşam saatlerinde zorla bir araca bindirilerek A.Ö.G (41) tarafından tecavüz edilmeye kalkışıldığını belirten Z.Ö ‘Evde çocuğum yalnız deyince sanık beni bıraktı. Yoksa tecavüz edecekti’ iddiasında bulundu.

 

    Ağır Ceza Mahkemesinde dün görülen davaya katılan mağdure Z.Ö mahkeme heyetinin ‘Sanıktan şikayetçi misin?’ sorusuna ‘Hayır şikayetçi değilim’ cevabını verdi.

 

    Duruşmaya başka suçtan tutuklu bulunan sanık A.Ö.G ile mağdure Z.Ö ve sanık avukatı katıldı.Sanık A.Ö.G suçlamaları reddederek ben Z.Ö ile bir süredir gönül ilişkisi yaşıyorum. Kendisi ile evlenmek amacıyla görüşüyordum. Hatta evinin ihtiyaçlarını gideriyordum. Olayın yaşandığı gece ben kendisi ile konuşmak için arabama aldım ve konuştuktan sonra evine bıraktım. Kendisine yönelik böyle bir eylemim olmadı’ dedi.

 

    Daha önce Asliye Ceza Mahkemesinde açılan dava görevsizlik kararı verilerek Ağır Ceza Mahkemesine gönderildi. İlk celsede ifade veren mağdure Z.Ö ‘Gönül ilişkisi olduğu doğru. A.Ö.G olay gecesi arkadaşları ile benim bulunduğum yere gelerek beni orada dövüp yerlerde sürükledi. Sonra arabasına alıp Hisarardı köyünün yakınlarında ıssız bir yere götürdü. Saat sanırım 21.30 sıralarıydı. Burada üzerime çıkarak t-shirtümü yırtmaya çalıştı ve boyun bölgelerimi öpmeye çalıştı. Pantolonumu çıkarmaya çalıştıysa da başarılı olamadı. Ben kendisine evde 1 buçuk yaşındaki çocuğum yalnız deyince bıraktı. Sonra oturup konuştuk arkadaş kalmaya karar verdik. Beni evime bıraktı’ diye ifade verdi.

   BEN AZARLADIM

 

    Sanık ise mağdurenin ifadelerine katılmadığını belirterek, ‘Bayan yalan söylüyor. Biz yaklaşık 4-5 aydır gönül ilişkisi yaşıyorduk hatta çoğu kez birlikte alışverişe çıkıyorduk. Hatta bir defasında arabamla Isparta’ya gidiyorduk aracım hararet yaptı. Usta gelinceye kadar arabada oturduk o zaman neden bir şey yapmamışım. Ogün ben buna çocuk nerede diye sordum. Evde deyince başında kim var dediğimde kimse yok cevabını verince –Sen nasıl annesin o kadarcık çocuk evde yalnız bırakılır mı? Diye azarladım. Kendisini de asla dövüp vurmadım. Evine bıraktığımda saat 23.00 sıralarıydı’ diye kendisini savundu.

 

    Mahkeme Heyeti duruşmaya gelmeyen ve olaya karıştıkları belirlenen Burak ve Mehmet isimli sanıkların zorla getirilmesine karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Nurettin Arkan DHA  

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

deniz

26 Ekim 2017 Perşembe 20:33

****umu verimmi serseri

N ARKAN

25 Ocak 2016 Pazartesi 13:06

BU NURETTİN ARKAN NE ÇALIŞKAN BİR GAZETECİ MAŞŞALLAH ... YALVAÇTA NE KADAR VAKAYİ ADİYE DENİLEN İŞ VARSA HEP AYNI KİŞİNİN HABERİ...GERÇİ YALVAÇLININ HİÇ Mİ SUÇU YOK DENİLEBİLİR DOĞRUDUR DA AMA BU ADAM DA SÜREKLİ BAĞIRSAK BÖLGESİNDE DOLAŞARAK HABER ARIYOR VE BU YÜZDEN BULDUĞU HABERLER HEP KÖTÜ KOKULAR SAÇIYOR..ALLAH KORUSUN BU ADAM BİRDE ISPARTA ADLİYESİNDE FALAN ÇALIŞSA ISPARTA ULUSAL BASINDA ÇIKACAK HABERLERLE YERİN DİBİNE BATAR VE ASLA YAŞANILACAK BİRİNCİ İL OLAMAZDI...

Has ıspartalı

21 Ocak 2016 Perşembe 20:26

Nerde pislik haber var bu ilçede yahu.

N ARKAN

25 Ocak 2016 Pazartesi 13:24

işte tam da bizi üzen şey bu . ısparta adliyesinde bu olaylar hiç mi olmuyor. ama bu Nurettin arkan sayesinde yalvaçlı olduğumuzu söyleyemez olacağız herhalde .Olayları memleketlerle özleştirmeyelim. Bir elin parmakları veya bir babanın çocuklarının huyu bile aynı olmadığı gibi bir şehir ve insanları da aynı olmaz ayrıca sui misalden numunei imtisal olmaz derler Mecelle kaidesidir. (kötü örnek en iyi örnek diye gösterilemez)

Huseen

21 Ocak 2016 Perşembe 12:10

Yalvaç da adaba gibi yaa

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR