26 Nisan 2024 Cuma

Tecavüzcüsünü ÖLDÜRÜP BAŞINI KESEN KADININ EVİ KUNDAKLANDI

Tecavüzcüsünü ÖLDÜRÜP BAŞINI KESEN KADININ EVİ KUNDAKLANDI

Isparta

NURETTİN GİDER'İN YAKINLARI YAKTI İDDİASI

 Isparta'nın Yalvaç İlçesi'ne bağlı Koruyaka Köyü'ndekievleri kundaklanan Nevin Yıldırım'ın kayınpederi İlyas Yıldırım ile amcasıSüleyman Yıldırım, Yalvaç Jandarma Karakol Komutanlığı'na giderek ifade verdi.Sorumluların bulunmasını isteyen İlyas Yıldırım, evinin kundaklandığınısöyledi.

 DİRİ DİRİ YANACAKTIK

 

Can güvenlikleri kalmadığı için köyü terk ettiklerinibelirten Nevin Yıldırım'ın kayınpederi İlyas Yıldırım, "Kimse gittiğimizianlamasın diye eşyalarımızı almadık. Bunu birkaç yakınımızdan başka kimsebilmiyordu. Bizi yakmak istediler. Evde olsak 2 torunum, ben, eşim ve oğlumuykuda ölüme yakalanacaktık. Hepimiz diri diri yanacaktık. Bunu kimin yaptığınıbilmiyorum. Ancak evimin kundaklandığına eminim. Boş ev yanar mı? Bunuyapanların bir an önce yakalanıp adalete teslim edilmesini istiyoruz"dedi.

 


40 YILLIK EMEĞİM YANDI

 

Nevin Yıldırım'ın kayınvalidesi Aysel Yıldırım ise yangınıhaber alır almaz köye geldi. Yanan evini görünce gözyaşlarını tutamayan AyselYıldırım, şöyle dedi:

 

"Burada 40 yıllık emeğim var. Allah belalarını versin.Televizyonlara çıkıp konuşuyorlar. Benim evimi onlar yaktı. 19 yaşındakioğlumun çeyizleri yandı. Bütün emeklerimiz, her şeyimiz yandı. Canımı, malımıaldılar, bizden ne istiyorlar?"

 



BENZİN DÖKEREK YAKTILAR

 

Süleyman Yıldırım ise yangının, Nevin Yıldırım'ın öldürdüğüNurettin Gider'in yakınları tarafından çıkarıldığını ileri sürdü. Yangının ikiev arasındaki bölgede başladığını ve aniden tüm binayı sardığını kaydedenYıldırım, "Yangını komşular fark etti. 'Evin yanıyor' diye uyandırdılar.Benzin dökerek yakmışlar. Benim evimden ne istediler, niye yaktılar. Bütün her şeyimizburadaydı" diye konuştu. - 

Nurettin Arkan / Yalvaç 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR