28 Mart 2024 Perşembe

Tecavüzcü sevgili cinayetinde korkunç detay

Tecavüzcü sevgili cinayetinde korkunç detay

Isparta

KONYA’da kendisine tecavüz eden eski sevgilisi 39 yaşındaki Mehmet Ok’u, tabancayla öldüren 42 yaşındaki Havva Büyükdoğurcan Çiçek,çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Çiçek’in cinayeti evde bulunan 11 yaşındaki oğlu E.Ç.’nin yanında işlediği ortaya çıktı.

 

Biri ilk evliğinden olmak üzere 3 çocuk annesi Havva Büyükdoğurcan Çiçek, iddiaya göre, şantajla kendisiyle zorla ve şiddet uygulayarak tecavüz eden; geçen pazartesi günü de yine merkez Selçuklu İlçesi Sakarya Mahallesi’ndeki evine gelen eski sevgilisi 1 çocuk babası Mehmet Ok’u,tabancayla 6 el ateş ederek öldürdü. Çiçek’in, cinayeti ise o sırada evde bulunan ikinci evliliğinden olan 11 yaşındaki oğlu E.Ç.’nin gözleri önünde işlediği ortaya çıktı.

 

Havva Büyükdoğurcan Çiçek’in olaydan sonra polise,"Birisini öldürdüm, gelip beni alın" dedikten sonra da oğlunu, eşi gelene kadar komşularına teslim ettiği öğrenildi. Annesinin işlediği cinayete tanıklık eden E.Ç. ise komşularının evinin balkonuna çıkıp, olan biteni izledi.

 

"ANNEM NE ZAMAN DÖNER"

 

Çiçek’in polis tarafından gözaltına alındıktan sonra ise E.Ç.’nin polislere ”Polis amca, annemi nereye götürüyorsunuz? Annem ne zaman eve döner?”diye sorduğu öğrenildi.

BİR SÜRE ISPARTA DA YAŞADI  

Büyükdoğurcan, memleketi (o dönem belde olan) İsmil Mahallesi'nden tanıdığı evli olan ve bir süre Isparta'da yaşayan Mehmet Ok ile gönül ilişkisi yaşamaya başladı. Büyükdoğurcan, bir kaç yıl Ok ile birlikte olduktan sonra ayrıldı. İlişkilerini sürdürmek isteyen Ok, iddiaya göre,"İlişkimizi ailene söylerim" diyerek Büyükdoğurcan'ı tehdit ederek görüşmeye devam etti ve zaman zaman zorla cinsel ilişkiye girdi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Kuzey

14 Ocak 2017 Cumartesi 14:22

İlk defa bomba32.com sitesini gördüm. Tecavüzden istismardan yasak ilişkiden başka bir iş yapmamzı oradaki insanlar hep bu türlü haber var.ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN.

ismilli

16 Haziran 2016 Perşembe 16:55

Birkere bu kadin musvettesi kendisi hakediyordu olumu iyi senaryo yazmmis bir i smil biliyor ne mal oldugunu adama huzur vermeyip ailesini dagitip bosattirdigini parasi icin beraber oldu adam yokluga dusuncede cekip vurdu

VATANDAŞ

09 Haziran 2016 Perşembe 10:59

ARKADAŞLAR BİR OLAY BİR KEZ VE TEK SAYFA HABER OLARAK YAYINLANIR

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR