23 Nisan 2024 Salı

TBMM BAŞKANVEKİLİNDEN YAKUP KÜTÜK'E ÖVGÜ

TBMM BAŞKANVEKİLİNDEN YAKUP KÜTÜK'E ÖVGÜ

Isparta

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili  AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve beraberindekiler, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünü ziyaret etti. TBMM Başkan Vekili Bilgiç, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yakup Kütük'ten kurum çalışmaları hakkında bilgi aldı. TBMM Başkan Vekili, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yakup kardeşim ve çalışma ekibi kapsamlı çalışmalara imza atıyorsunuz. Bu kurumumuzla ilgili bir sıkıntımız yok. Bu özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şehit yakınları, kadın, engelli ve çocuk konusundaki çalışmaların toplum adına önemli olduğunu söyledi. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yakup Kütük ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kurum çalışmaları hakkında  bilgi paylaşımında bulundu.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

trafik ışıkçısı

26 Mart 2019 Salı 11:10

Demirköprüden Çayboyuna giderken de bir trafik ışığı şart oldu artık. Ayrıca Davraz mahallesinden eski opetin arkasındaki üçlü kavşağa da konulsun.

merko kavşağı trafik ışığı

25 Mart 2019 Pazartesi 23:46

şu muzaffer türkeş ile ışıkkent arasındaki merko kavşağına bir trafik ışığı veya plastik bariyer aile ve sosyal polt. müdürü bari koyuversin. koyamayanlara oy moy yok. seçime az kaldı.

Kobra Mehmet

25 Mart 2019 Pazartesi 23:19

Isparta'da ki en sıkıntılı kurum bence. Bir kişi çalışıyor 10 kişi yatıyor.

İYİ Parti

25 Mart 2019 Pazartesi 20:04

Çevremizdeki iller, özellikle Afyon hızla gelişirken biz sınıfta kaldık. Artık İYİ'lerin başa gelme vakti geldi.

Mehmet

25 Mart 2019 Pazartesi 18:28

Milletvekili için karşılama töreni de ilginç olmuş.

ŞARKİLARAAĞAÇLI

25 Mart 2019 Pazartesi 17:10

Ssadi bilgiç beyden bugün k**** 32 de çiçekpınarın mhp adayının konuşmasını izlemesini istiyoruz diğer millet vekilleri ve il başkanınada gösterilmesi gerek şarkikaraağaç için spiker ne söyledi ey siyasilşer dinleyin artık kulaklarınızı açın tozlu ayakkabıları yolların durumunu alt yapı yapılmadan döşenen kilit taşları yapılan su taşkın projelerini yenen paraları nasıl çar çur edildiğini metruk binaların durumunu artık görün siz ne yüzle oy istiyorsunuz allahdan korkun ahirette vereceğiniz hs ss

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR