19 Nisan 2024 Cuma

TBMM BAŞKANVEKİLİ BİLGİÇİN BERAT KANDİLİ MESAJI

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, ‘’Berat, Yaradan’ın affına erişebilmek için yaradılanı affetme günüdür. Bu mübarek geceden gerçek manada istifade edebilmenin yolu, nefsi muhasebe ve vicdani sorgulamadan geçiyor” dedi.

Isparta

Bilgiç, Berat Kandili dolayısıyla bir mesajında: ‘’Ramazan ikliminin mübarek esintisini hissettiğimiz bu mübarek gün ve geceyi bir kezdaha idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Berat Kandili, Rabbimizin affediciliğine ve bağışlayıcılığına sığınmayı öğretir. Berat; Yaradan’ın affına erişebilmek için yaradılanı affetme günüdür. Bu mübarek geceden gerçek manada istifade edebilmenin yolu, nefsi muhasebe ve vicdani sorgulamadan geçiyor.Yaradan’ın affına sığınmak, bağışlanma dilenmek için fırsat sunan Berat Kandili, aynı zamanda, insanlar arasındaki dargınlıkları, küskünlükleri gidermek, yıktığımız gönülleri, kırdığımız kalpleri onarmak için de bir fırsattır. Cenab-ı Hakk’ın (C.C) rahmet, bereket, af ve mağfiretinden azami derecede istifade etmek temennisiyle tüm İslam âleminin ve vatandaşlarımızın Berat Kandilini tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin aramızdaki gönül bağlarını,birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesini diliyorum’’dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

haramzade kalmasın

19 Nisan 2019 Cuma 14:03

sayın vekilim isparta belediyesinde de bolu belediyesine benzer çalışmadan maaş alanlar varsa tespit edin.hepsinin hışgasını çıkarın ispartalı ya duyurun.bu bedavacı yavşaklara hesap sorun.

Vatandaş

19 Nisan 2019 Cuma 12:23

Siyaseti bi kenara bırakalım da sadi bey kaç dönemdir vekil. Artık istediği de oldu ısparta da Akp aldı. Bu zamana kadar gözle görünür bişey yapmadı. Bu önümüzdeki 5 yıl boyunca lâf değil icraat yapsın. Hizmet ve devlet destekleri gelmesi lazım. Bekliyoruz

Bizi Aldatanlar Bizden Deyil

19 Nisan 2019 Cuma 11:46

ALLAH Mehaneye Karhaneye Kumarhaneye Fuhuşa Esrara Düşmüşleri Islah Etsin Beraat Etsin Onları Razı Olacağı Kullar Hale Getirsin de Cennetine Ebediyen Koysun İNŞALLAH. Fakat AKP'ye Ve AKP'lileri ALLAH Af da Etmesi Beraat da Etmesin Onlardan Razı da Olmasın Çünkü Onlar Tüyü Bitmedik Yetim min Hakkını Yediler ve Yedirtiler. ALLAH Onları Gahhar Sıfatıyla Gahhar Etsin Onları Ebediyen Kalacakları Cehenneme Atsın İNŞALLAH. Türkiye'nin Para Sorunu Yok Fakat Türkiye'nin Ahlak Sorunu Var.

SAYIN VEKİLİM

19 Nisan 2019 Cuma 01:45

ISPARTA BELEDİYESİNİ TURÇUCU VE TOSTCU YÖNETSİN DİYE OY VERMEDİK OY TOPLARKEN İŞİ EHLİNE YAPTIRACAGIZ DİYE OY TOPLADIK ŞÜKÜRLER OLSUN KAZANDIK AMA BİZ VATANDAŞTAN BU ŞEKİLDE OY TOPLAMADIK Kİ... OLMADI KATMERCİYİ BÖREKÇİYİSE BELEDİYEYE ALALIM HİÇ OLMAZSA KATMER VE TOST YERKEN TURŞUDA YANINDA İYİ GİDER VEKİLİM... SİZ ŞU KATMER İŞİNİ Bİ ARAŞTIRINDA SONUÇUNU GÖRÜN

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR