16 Nisan 2024 Salı

TBMM BAŞKANVEKİLİ BİLGİÇ YENİ HASTENEYİ ZİYARET ETTİ

TBMM BAŞKANVEKİLİ BİLGİÇ YENİ HASTENEYİ ZİYARET ETTİ

Isparta

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, 63 Milyon TL'ye mal olan ve tüm branşlarda hizmet veren  Eğirdir'in yeni hastanesini ziyaret etti.

Son teknolojik ve donanımlı olarak polikinlik hizmet veren Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi 100 yatak kapasitesine sahip.

21.500 M2 kapalı alanlı 24 poliklinik odası , 10 Adet diyaliz ünitesi, 8 adet yoğun bakım kapasiteli, 20 adet fizik tedavi ünitesi, 5 adet diş Üniti, modern Labratuvar görüntüleme ve acil ünitesi olan İlçe Sağlık Müdürlüğü ve 112 istasyonu ile birlikte 63 milyon TL maal oldu. Eğirdir’imiz olmak üzere çevre ilçelere köy ve kasabalarımıza, Isparta'mıza hayırlı uğurlu olsun.

TBMM Başkanvekili AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'in Eğirdir ziyaretinde İl Genel Meclis Başkanı Serkan Keskin, Sağlık Müdürü Mehmet Karakaya, Şehir Hastanesi Başhekimi Ruşen Keskin, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Semih Gürler, İSUBÜ Öğretim görevlisi Şarkikarağaç MYO Müdürü Gazeteci Şakir Aksöz ve beraberindeki heyet eşlik etti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Zor bu işler

14 Ocak 2021 Perşembe 18:49

Yıllardır Türkiyedeki en düşük maası sıfır ek ödemeyi veren hastane nasıl düzelicek acaba

Mahmut Güven

14 Ocak 2021 Perşembe 17:39

Hastane bõlge hastanesi niteliğinde muhalifler buna bari çamur atmayın nankör olmayın yoksa çarpilirsiniz

Kolu kırık Eğirdir li

14 Ocak 2021 Perşembe 16:57

Teknoloji pek yeni gelmedi bana geçen gittim koluma film çektiler sanki eski hastanedeki makineleri söküp getirmişler gibiydi film makinesi çok eski görünüyordu bina yeni güzel ferah ama teknolojisi bence yeni değil eski hastanenin bazı makineleri taşınmış keşke onlarında sifirlasaydiniz daha güzel olurdu ama olsun bir Eğirdir li olarak emeği geçenlere teşekkür ederim hizmet hizmettir

VATANDAŞ

14 Ocak 2021 Perşembe 13:42

BU HASTANE GÜNLÜK KAÇ HASTA GARANTİLİ YAPILDI

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR