24 Nisan 2024 Çarşamba

TBMM BAŞKANVEKİLİ BİLGİÇ KIBRIS'TA

TBMM BAŞKANVEKİLİ BİLGİÇ KIBRIS'TA

Isparta

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti 36 yaşında!

15 Kasım 1983'te kurulan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, bugün 36. yılını kutluyor.

KKTC’nin 36. kuruluş yıl dönünü törenleri kapsamında Lefkoşa Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi.

KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın Atatürk Anıtı’na çelenk koymasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı eşliğinde bayraklar göndere çekildi.

Törene, KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Teberrüken Uluçay, KKTC Başbakanı Ersin Tatar, TBMM Meclis Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, AKP Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, AKP milletvekilleri Ali İhsan Arslan, Orhan Erdem, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, askeri erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Remzi

16 Kasım 2019 Cumartesi 11:27

Bize ne!!!sanki

Bülent

16 Kasım 2019 Cumartesi 10:21

Bu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ni Azerbaycan, Filistin vs. tanımıyor biliyor musunuz?

Partili

16 Kasım 2019 Cumartesi 04:08

Abi anlamadım zaten meşhur. Artistler meşhurdur filim çevirir. Süreya boyboy fotograf daha fazla meşhurmu olacak. Ora gitti bura gitti bir anlamı varmı. Isparta icin şu işlerle ugrasıyor deyin ozaman daha degerli olacak.

Gelendostlu

16 Kasım 2019 Cumartesi 01:29

Değerli Bomba32 yetkilileri, Sayın Bilgiç Vekilin her türlü icraatınnı sayfanızda yer veriyorsunuz. Gayet doğal bir şey. Ama geçen hafta sayın Özel oğlunu evlendirdi. En küçük bir haber yapmadınız. Bu etik mi? Biz sizi tarafsız biliyoruz. Lütfen tarafsızlığınızı gölge düşürmeyin. Saygılar.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR