26 Nisan 2024 Cuma

TBMM BAŞKANVEKİLİ BİLGİÇ ESNAF BULUŞMASINA KATILDI

TBMM BAŞKANVEKİLİ BİLGİÇ ESNAF BULUŞMASINA KATILDI

Isparta

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Antalya Esnaf Buluşması Toplantısıma katıldı. Toplantıya Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan da katıldı.

E.Milletvekili ve TESKOMB Genel Başkanı Abdülkadir Akgül, Milletvekilleri, Antalya Valimiz Münir Karaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, DEİK Başkanı Nail Olpak, Esnaf-Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere, Birlik-Oda ve Kooperatif Başkanları, Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri, Esnaf ve Sanatkarların katılımlarıyla esnaf buluşması gerçekleştirdi.

EKK 6.Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, yaptığı açıklamada: ‘Günün anısına Ticaret Bakanımız Sayın Ruhsar Pekcan’ a El Emeği Göz Nuru “El Dokuması Kilim” takdim edilmiş olup, Bu toplantının gerçekleşmesinde emeği geçen ve katılım sağlayan herkese teşekkürlerimi sunar, Toplantımızın Esnaf ve Sanatkarlarımız açısından hayırlı olmasını temenni ederim. Esnaf ve sanatkarımız çalışsın Türkiye büyüsün’ dedi.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR