29 Mart 2024 Cuma

TBMM BAŞKANVEKİLİ BİLGİÇ BÜYÜK COŞKU İLE KARŞILANDI

TBMM BAŞKANVEKİLİ BİLGİÇ BÜYÜK COŞKU İLE KARŞILANDI

Isparta

TBMM Başkanvekili ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç partisinin yerel seçim çalışmalarına destek vermek üzere bugün öğle saatlerinde Yalvaç’a geldi. Bilgiç ile beraber Ak Parti Isparta il yöneticileri de Yalvaç’a geldi.

Yalvaç girişinde oldukça kalabalık partili grubu tarafından coşkuyla karşılanan TBMM Başkanvekili Bilgiç’i ilçe merkezinde Kaymakam Aytekin Yılmaz ve bazı daire amirleri karşıladı.

Daha sonra Ak Parti İlçe Başkanlığı’na geçen Milletvekili Bilgiç burada da coşku ile karşılandı. İlçe Başkanı M.Alperen Özer, Milletvekili S. Sadi Bilgiç’i TBMM Başkanvekilliği görevine getirilmesinin ardından ilçemizde ilk defa ağırladıklarını belirtti ve yeni görevinden dolayı Bilgiç’i kutladı.

Alperen Özer’in ardından konuşan Yalvaç Belediye Başkan Adayı Mustafa Eren de konuşmasına Milletvekili Bilgiç’e teşekkür ederek başladı. Yalvaç Belediyesi’ni Ak Parti’ye kazandırmak için ekibi ve parti teşkilatının tüm güçleriyle çalıştıklarını belirten Eren, Milletvekili Bilgiç’in desteğini de alarak büyük güç kazandıklarını ifade etti.

Bu seçimi basite alamayız… Mücadelemiz ezana, bayrağa saldıranlarla…

Yalvaç İlçe Başkanlığı’na Alperen Özer atandıktan sonra ilk defa geldiğini belirten Milletvekili Bilgiç konuşmasına Özer’i tebrik ederek başladı. Önümüzdeki seçimlerin Türkiye’nin geleceği açısından büyük önem taşıdığını belirten Bilgiç, “Önümüzdeki seçimleri sadece yerel seçim olarak görüp basite alamayız. Dünyanın neresinde olursa olsun her zaman mağdurun ve mazlumun yanında olan Türkiye’nin geleceği için bu seçimde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın elini güçlendirecek sonuçları almalıyız. Bu seçimde, ezanımıza saldıranlara, ülkemizin birliğine bütünlüğüne kasteden bölücü terör örgütüyle işbirliği yapan partilere karşı mücadele vereceğiz. Ayrıca dünyada İslam’a karşı artan saldırılara ümmetin birliğinin bozulmasına izin vermeyeceğiz. Bu nedenle çok çalışacak gücümüzü arttıracağız.” dedi.

Yalancının mumu yatsıya kadar… Bunu Tekin Bayram’a da söyleyin..

TBMM Başkanvekili Bilgiç, geçtiğimiz günlerde ilçemize de seçim çalışması için gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i eleştirerek sürdürdü. “Akşener burada da söyledi mi bilmiyorum, geçenlerde Isparta’da konuşurken demiş ki ‘Tayyip Erdoğan halka terörist’ dedi. Her fırsatta halkın oyuna güvenen, sırtına halka dayamış biri böyle bir şey söyleyebilir mi? Üç-beş oy için yalan söylemeyin, yalancının mumu yatsıya kadar yanar… Bunu Tekin Bayram’a da söyleyin yalana başvurmasın.” diyerek kendisini dinleyen partilileri uzun süre güldürdü.

Cezaevi bitti… OSB için yerel yöneticiler etkisiz…

Isparta’nın ve Yalvaç’ın devlet imkanlarından faydalanması için göreve geldiği günden beri sürekli gayret gösterdiklerini belirten Bilgiç, “Ben olumsuzlukları göz önüne alarak Yalvaç’a Cezaevi yapılmaması yönünde görüş bildirmiştim, ancak siz ’biz istiyoruz’ dediniz. Şimdi Cezaevi yapıldı bitti, faaliyete geçti, Yalvaç’a, Yalvaçlı’ya hayırlı olsun. Yalvaç OSB için gayret gösterdik. Kamulaştırma çalışmaları için iki milyon para tahsis ettik. Belirli bir aşamaya gelindi. Ancak burada yerel yöneticilerin isteksizliği OSB’nin faaliyete geçmemesinin en büyük nedeni. Mesela kamulaştırma çalışmaları yapılırken OSB’nin altyapı çalışmaları tamamlanamaz mıydı?” diyerek belediye yönetiminin etkisiz kaldığını ifade etti.

Ak Parti’nin hizmet kervanına Yalvaç Belediyesi’ni de katalım…

Belediye yönetimlerinin iktidarla uyum içerisinde olmasının önemine dikkat çeken Bilgiç, “Devlet hizmeti tüm ülkeye, belediyelere ulaştırır. Ancak iktidara yakın olursa belediye hizmeti alması daha kolay olur. Bakın Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü ile de iyi ilişkiler içindeyiz, zaman zaman bize işi düştüğünde işini görüyoruz, bugün gelsin yine görürüz, sonuçta memleket işi. Ama kendi partinizden biri belediyenizin başkanı olsa daha güzel olmaz mı? Bu bakımdan 10 yıl kaybeden Yalvaç’ı yeniden ayağa kaldırmak, kaybettiği yılları geri kazanmak için hep birlikte çok çalışalım ve Ak Parti’nin hizmet kervanına Yalvaç Belediyesi’ni de katalım.” dedi.

Bilgiç ve Ak Parti’liler konuşmaların ardından Cuma namazına katılmak ve seçim çalışmalarına devam etmek üzere parti binasından ayrıldılar.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

canar ataklı

16 Mart 2019 Cumartesi 20:52

akp tükendi.

Gelecek

16 Mart 2019 Cumartesi 20:11

Bir tek sız muslumansiniz ya. Bir tek sız bu dünya çıkarları icin dini kötüye kullanıyorsunuz. Kalplerimiz kurt kalbi. Allahın affına güvenerek adını kötü işlerde kullanarak insanları cahilleri kandırıyorsunuz. Ama Allah bir nusubet gönderecek ve hepiniz tepetakla geleceksiniz.

ıspartalı

16 Mart 2019 Cumartesi 17:53

muhalefetin size yüklenmesine bile gerek yok. akp kendi kendini bitiriyor.

Vatandaş

16 Mart 2019 Cumartesi 14:39

Bunlar da tekin misali kaybettikleri gün geldikleri gibi gidecekler.

A

16 Mart 2019 Cumartesi 11:31

Ezana ve ülkeye en büyük saldırıyı akp yapıyor.YALAN ,İFTİRA , YOLSUZLUK , ŞİRK KOŞMA , KUL HAKKI

...

16 Mart 2019 Cumartesi 10:54

Üç seçimdir burada kaybediyorsunuz. Kılıçdaroğlu ile mi yarışıyorsunuz ?

Yerli Çiftçi

16 Mart 2019 Cumartesi 09:45

Parti mi? Kim iyi iş yapıyorsa, yerel seçimlerde belediye hizmetlerini (şehrin alt yapısını, üst yapısını iyi yapıyor, işleri adam kayırmacılıkla değilde ehline veriyorsa ) o kişi oy alır! Genel yönetimde kim milletin birliğini, beraberliğini sağlayıp, yerli üreticiyi, çiftçiyi, işçiyi, memurunu; eş dost akraba yan yandaş partili diyerek adam kayırmadan, adaletle kalkındırıyorsa milletini oy alır milletten! Yerli çiftçi yerine, ithal ürünü yabancı çiftçiyi destekliyenlere bizden artık oy yok!

BÜLENT

16 Mart 2019 Cumartesi 09:17

17 YILDIR MUHALEFET YÖNETİYOR ZATEN ÜLKEYİ. HERKES SUÇLU AMA İKTİDAR PARTİSİNİN HİÇ SUÇU YOK.

Vatandaş

16 Mart 2019 Cumartesi 00:36

Ortalıkta hiç akpartili gözükmüyor

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR