20 Nisan 2024 Cumartesi

TBMM Başkanvekili Bilgiç, Şarkikaraağaç'ta

TBMM Başkanvekili Bilgiç, Şarkikaraağaç'ta

Isparta

TBMM Başkanvekili ve Isparta AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Şarkikaraağaç'ta yapılan çalışmalar hakkında bilgi almak, çalışmaları yerinde incelemek için ilçeyi ziyarette bulundu.

Bilgiç ve beraberinde il protokolü ile birlikte ilçede yapılan projelerde incelemelerde bulundu. İlçe merkezde bulunan eski hükümet konağı projesini yerinde inceleyen Milletvekili Bilgiç, Şarkikaraağaç Kaymakamı Onur Yılmazer ve Belediye Başkanı İsa Çarkacı’dan hükümet konağı çalışmaları hakkında detaylı bilgi aldı. Gelecek ay eski hükümet konağının faaliyete geçeceği müjdesini veren Milletvekili Bilgiç, ilçemize yeniden hizmet verecek olan hükümet konağı Şarkikaraağaç’a hayırlı olsun dedi.

Belediyemiz 50. yıl parkı ve yürüyüş yolu projeleri hakkında Belediye Başkanı İsa Çarkacı’dan bilgi alan  TBMM Başkanvekili Bilgiç ziyaretlerinin ardından ilçeden ayrıldı.

 

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Naci

16 Nisan 2021 Cuma 21:16

Arkada el pençe duran siyasi biri mı yoksa öğretim görevlisi mi. Tabi kolay değil yıllar sonra

Akkentli hasan h

16 Nisan 2021 Cuma 19:53

Siz bildiğiniz yolda yürüyün cembe takan cok olur ama güneş hicbir zaman doğmaktan vazgecmez sizde yolunuzdan vazgecmeyin sayın vekilim biz coğalarak arkanızdayız

Ersan Çelik

16 Nisan 2021 Cuma 11:34

Yaparsanız siz yaparsınız, Antalya Isparta dağ yolu sayın vekilim

Tayyipcan

16 Nisan 2021 Cuma 11:19

Hiç hizmet yapmayıp her secimde seçilmek buyuk başarı , Köyün delisini aday yapsalar seçilir.

Ah

16 Nisan 2021 Cuma 10:49

Bende fabrika falan actti saniyon uyutmaya devam

Hüseyin

16 Nisan 2021 Cuma 07:18

Hep şarkıkaraağaçlı ları gezin. Aman ha sütçüler ilçesi gidipte köyleri ve köylerdeki mermercilerin köyün dibindeki ocak açıp yaşlıkarımızın nasıl perişan olduğunu sesten tozdan bakmayın. Geldinizmi resmi dairelerden çıkmayın.

Vatandaş

15 Nisan 2021 Perşembe 23:56

Seçim olursa ve akparti aynı adaylarla giderse intihar etmiş olur.Ispartadan bir taneyi bile zor çıkarırlar. İnsanları o kadar bıktırdılar ve küstürdüler ki.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR