20 Nisan 2024 Cumartesi

TBMM BAŞKANVEKİLİ BİLGİÇ'TEN BOMBA 32'YE ZİYARET

TBMM BAŞKANVEKİLİ BİLGİÇ'TEN BOMBA 32'YE ZİYARET

Isparta

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Bomba 32 Haber Merkezi'ni ziyaret etti.

Bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Isparta'ya gelen TBMM Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Bomba 32 Haber Merkezi'ni de ziyaret etti.

TBMM Başkanvekili Bilgiç'i, Bomba 32 Haber Sitesi ve Oluşum Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tarkan Çetin ile Mustafa Baş ve Haber Müdürü Ali Çevikbaş karşıladı. Bilgiç, Bomba 32 Haber Sitesi'nin kentin en büyük haber portalı olduğunu belirterek, anlık ve sıcak haberleri anında Bomba 32'den takip ediyoruz. Tarafsız ve özgür bir yayıncılık anlayışımızdan dolaylıda kutluyorum dedi.

Bomba 32 Haber Sitesi Sahibi Tarkan Çetin ise, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Isparta’ya yıllardır büyük yatırımlar kazandıran son 25 yılın en başarılı vekilisiniz. Ispartamıza yaptığınız büyük yatırımlar adına kamuoyu adına teşekkür ederiz" diye konuştu.

TBMM Başkanvekili Bilgiç, Bomba 32 editörleri Selçuk Öcal, Nuri Selim Çetin ve Doğukan Acar'ı da başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Gerçek gerçektir

15 Ocak 2021 Cuma 14:58

Hayatımda.bomba 32 kadar iktidara göbeğinden bağlı yağcı bir basın görmedim yayın anlayışından o kadar açık ki istedikleri kadar inkar etsinler bu yorumumuda bak taraflı olsak yayınlarmıyız diyecekler ama trollerin ahlaksızca yorumlarına çanak tuttuklarıda ortadadır

ayşe öğretmen

15 Ocak 2021 Cuma 14:38

Halkı ziyaret edin . Bu kış gününde ne yaparlar. Esnafı ziyaret edin.Çarşı hayalet şehri gibi.

Ccc

15 Ocak 2021 Cuma 12:40

Osman ZABUN beyin sağlık durumu nasıl oldu hic haberi ilmuyor

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR