25 Nisan 2024 Perşembe

TAYYİP BEY KİMLERİ TEMSİL EDİYOR?

TAYYİP BEY KİMLERİ TEMSİL EDİYOR?

Isparta

Cumhurbaşkanlığı seçimi çalışmaları Ramazan ayının sonunayaklaştığımız şu günlerde yoğun bir şekilde devam etmekte. Ekmelettin bey ağırabi pozları ile esnaf esnaf, toplantı toplantı gezerken, Tayyip Erdoğan Bey,siyasi karizması, performansı ve milletine olan sevdası ile Cumhurbaşkanlığımakamına en liyakatli aday olduğunu dosta düşmana ilan eder gibi meydanlardaçalışmaktadır. 

Tayyip bey, Ekmelettin beyden çok farklıdır. O, siyasetetepeden inme gelmediği gibi, siyasetin basamaklarını en dipten tırmanarak; pişepişe ve tabiri caizse tırnakları ile kazıyarak ve bulunduğu makamlarıhazmederek gelmiştir. Ve geldiği her makamın hakkını da pek fazlasıylavermiştir.

Nitekim Türkiye onun gibi bir Başbakan görmemiştir ve uzunzaman da görmeyecek gibidir. Zira Tayyip bey bu milleti beyaz Türklere karşıezilmekten, burjuvaya karşı el pençe divan durmaktan ve Statükonun sultasınaboyun eğmekten kurtarmıştır.  Tayyip beyvaroşların, kimsesizlerin, gariplerin kısacası ötekileştirilen bu ülkeningerçek sahiplerinin sözcülüğünü ve temsilciliğini üstlenmiştir. Gereğini debihakkın yerine getirmiştir. Tayyip bey, Amerikan ve diğer devlet başkanlarıile “mütekabiliyet” esası ile görüşmüş ve konuşmuş, inancından ve Türklüğündenbugüne kadar asla taviz vermemiştir.

Meydanlarda ve siyasetin her zemininde etnik ve Kemalistmilliyetçilik teraneleri okuyanlar, Tayyip beyi gıpta ile izlemekte ve siyasetmeydanlarında Tayyip beye karşı konuşacakları yeni argümanlar aramayabaşlamışlardır. Zira hem sol, hem de milliyetçilerin söylediği ve savunduğu tümsöylemler Tayyip bey ile söylem olmaktan çıkıp bir bir hayatageçirilmektedirler. Avrupa birliği müktesebatındaki uygulamaları ve kanunlarıhangi irade hayata geçirebilirdi Tayyip bey ve Ak Parti’den başka? Hal böyleolunca dünya üzerindeki diğer ülkeler kendilerini ülkemize karşı daha dengelidurmaya ve olmaya zorlamaktadırlar. Türkiye Tayyip beyin liderliğinde futboltabiri ile “toplu defans, toplu hücum” yapmaktadır. Soma faciası gibi afetlerdedahi ülke ve Tayyip bey aleyhine sokaklara dökülenler hangi akıl bulanıklığı vesiyasi tıkanıklığın içerisinde kaldılar ayan beyan ortadadır.

Kendisini yirmibeş yaşından beri, izleyen ve tanıyan biriolarak belirtmeliyim ki Tayyip beyi yetiştiren ve eğiten kültür, Erdoğangibileri kendilerini millete karşılıksız adayarak, karşılığını ise inancınıngereği olarak Yaratıcıdan bekleyen bir anlayışla yetiştirmişlerdir. Bu nedenleçocukluğundan beri, kendi özel hayatı hiç olmamıştır Tayyip beyin. O, hepcemiyet ve idealleri için çalışmıştır. Kendisini adadığı milleti de onutanıdıkça tanımış; hem de öylesine tanımıştır ki, hiçbir siyasetçiyegöstermediği kadirşinaslığı ve bağlılığı kendisine göstermiştir. Bunun en büyükdelili Tayyip beyi girdiği her seçimde, hep birinci seçerek ve oylarını daartırarak onu baş tacı yapmalarıdır. Tayyip bey de İstanbul belediye başkanlığıseçimleri kampanyası döneminde, kendilerinin sözcüsü ve temsilcisi olmasıbeklentisiyle verilen bir çift bileziğin ağırlığını ve sorumluluğunu bugünedeğin asla aklından çıkarmadığını bu millete isbatlamıştır.

Şimdi yine o aynı kadirşinas millet, aynı vefasını göstermeksuretiyle; onu Cumhurbaşkanı yapabilmek için, emin olun sabırsızlanmaktadır.Her seçimde Tayyip bey ve Ak Parti karşısında yenilerek üç-beş yerelbaşarılarla avunanlar yine avunma mazaretleri aramak zorunda kalacaklardır.Çünkü ötekileştirilmiş bu çoğunluk, oyları ile onları ötekileştirenleriyenmenin ve Tayyip beye zafer hediye etmenin müthiş zevkini halayaşamaktadırlar. Tayyip beyin balkon konuşmalarının lezzeti ve kalabalığı bumilletin gönlüne su serpmekte ve gönüllerden yükselen “çok şükür, bin şükür,seni bana verene” duaları şu mübarek günlerde ta göklere ulaşmaktadır,herhalde.

İş çevremden, Ekmelettin beyin artılarını sorduğumda ise,“Arapçayı su gibi biliyor, İKÖ eski başkanı, kaç tane şirkette görevi var,kafası çalışıyor, dünya onu tanıyor, demokrat, inançlı, eşinin başı açık” gibiyuvarlak laflar etmiyorlar mı, dakikalarca tebessüm ederek dinliyorum. Ben deonlara Ekmelettin bey için “derin ağabeylerin istediği aday, statükonunistediği aday, beyaz Türklerin istediği aday, kaostan beslenen fırsatçılarındesteklediği aday, rantiyeci burjuva ve medyanın desteklediği aday, amerikanınve israilin desteklediği aday, gerçek gezicilerin desteklediği aday, gerçek milliyetçiolmayanların desteklediği aday, yani gerçek solcuların desteklediği adaydesenise” diyorum. Oruç hatırına gülüp geçiyoruz bakalım. Ama bu millet ve bizbiliyoruz ya Tayyip beyi. Dünyalara bedel bir gurur bu. Benden söylemesi.

İ. TANIŞMAN

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

hsn

03 Ağustos 2014 Pazar 10:30

kıskananları öyle çatlatıyorsun ki durmak yok yola devammm

mehmet

03 Ağustos 2014 Pazar 10:13

yazıyı okumadım da ne iş bu arkadaş :D seninle fena kafa buluyorlar tanışman

nihat

02 Ağustos 2014 Cumartesi 14:45

tüp üstünde papağan vur beline kazmayı .ağzına kürekle vurrasım var şu herifin

TÜPCÜ

02 Ağustos 2014 Cumartesi 10:23

HİÇ BİRŞEY BİLMİYORSUN BARİ HADDİNİ BİLDE SUS!!! SEN KİMSİNDE ACIKLAMADA BULUNUYORSUN EDİTÖRÜN HAZIRLADIGI GİBİ BİR PAPAGANSIN İKİ LAFI BİR ARAYA GETİREMEYEN ZAVALLISIN... SEN AKP BU DÖNEMDE MECLİS ÜYELİĞİNDE LİSTEYE BİLE ALMADI ŞARLATANLIK HARİCİ YAPTIĞIN BİRŞEY YOK... ÇOK ZAVALLISIN!!!!

tüp

02 Ağustos 2014 Cumartesi 09:38

türkiye için CHP neyse ısparta daki birçok AKP bürokratları da odur! hizip , boş konuşma , dayanak vasıtasıyla ahkam kesme. Yazık bu içi boş bürokratlar yüzünden Isparta kaybetmeye mahkum .

SELMAN

02 Ağustos 2014 Cumartesi 09:10

Yine yeniden tanışman. özledik senin saçmalıklarını ismail. kaldırım işgalleri devam edıyo yine. pankartda astı belediye burnunun dibine ama görebilene.

Davut

01 Ağustos 2014 Cuma 23:37

Tam zevzeksin ya senin haddine mi cb yorumu yapmak. Site bile tüp üsyünde papağan yapmış seni boş herif sende

vatandas

01 Ağustos 2014 Cuma 22:53

tayyip bey'e basacaktım mühürü ama senin yüzünden şimdi geçersiz basacağım.acaba gelecek seçimlerde belediye başkan adayı falan gösterilmek için mi bu kadar çabalıyorsun? :))

OKUR

01 Ağustos 2014 Cuma 20:59

PAPAGAN : BASKALARININ DEDIGINI TEKRARLIYAN = SÖYLE BAKALIM SEN KIMIN DEDIKLERINI TEKRARLIYON TANISMAN !

spartans

01 Ağustos 2014 Cuma 18:48

tüpün üstündeki papağana bittim arkadaş ne güldüm yahuuu :))))

Isparta

01 Ağustos 2014 Cuma 18:24

ISMAIL DANISMAN HANI DAHA YAZMIYACAKTIN ! MÜSLÜMANIN SÖZÜ SENETTIR ! HALBUKI SEN YAZILI BILDIRDIN BUNU ISPARTAYA ! MAHKEMEYI KAYBEDINCE HATIRLATALIM !

selo

01 Ağustos 2014 Cuma 18:19

hiçbişey bilmiyorsan haddini bil bi susu artık adam çıkıp çıkıp dırdır ediyosun

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR