18 Nisan 2024 Perşembe

TAŞERON İŞCİLER KONUSU GÜNDEMDE YOK!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti'nin tek başına iktidarının ardından gözlerin çevrildiği seçim vaatleri için ilk talimatı verdi.

Isparta

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti'nin tek başına iktidarının ardından gözlerin çevrildiği seçim vaatleri için ilk talimatı verdi.

Ön hazırlıklara süratle başlanan çalışma kapsamında oluşturulacak bir komisyon vaatlerin aciliyetlerine göre öncelik sıralamasını yapıp, yeni hükümetin uygulamaya koyacağı 100 günlük acil eylem planını oluşturacak.

100 GÜNLÜK EYLEM PLANI

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan da dün vaatlere ilişkin, “Bunların hepsini yapacağız. Sayın Başbakanımız talimat verdi MYK toplantısında. 100 günü planlıyoruz, hangi adımları atacağız. Ne dediysek hızlı bir şekilde 100 günde yapacaklarımızla ilgili acil eylem planı hazırlanıyor” dedi.

Bakan ve partiden konunun uzmanı yöneticilerin katılımıyla oluşturulacak komisyonun takvimlendirmek üzere çalışacağı vaatler arasında, asgari ücretin net bin 300 lira olması, gençlere işlerini kurmalarına yönelik kredi destekleri, genel sağlık sigortası prim borçlarının silinmesi ve öğrenci bursunun arttırılması, emekli aylıklarında yapılacak iyileştirmeler, polislerin ek göstergelerinde yapılacak ayarlama, muhtar maaşına 350 lira zam yapılması, er ve erbaş harçlıklarının arttırılması, çiftçiye yem ve gübrede KDV desteği ile esnafa vergi kolaylığı düzenlemeleri yer alıyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ali

04 Kasım 2015 Çarşamba 21:16

Polisi 2004 den beri oyaliyorlar..beklenti yok gelirse sürpriz olur

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR