20 Nisan 2024 Cumartesi

Tartıştığı husumetlilerini av tüfeğiyle vurdu 1 ölü 1 yaralı

Tartıştığı husumetlilerini av tüfeğiyle vurdu 1 ölü 1 yaralı

Isparta

ISPARTA'nın Eğirdir ilçesinde arazide karşılaşan husumetliler arasında çıkan kavgada İ.A.´nın (29) av tüfeğiyle ateş ettiği Mustafa Aslancan yaşamını yitirirken, Mustafa Şenol ağır yaralandı. Olaydan sonra cinayet şüphelisi İ.A., jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, dün saat 21.30 sıralarında meydana geldi. İ.A. plakası öğrenilemeyen aracıyla geldiği Bağıllı köyü Musluk mevkisindeki arazide, aralarında husumet bulunan Mustafa Aslancan ve Mustafa Şenol ile karşılaştı. Taraflar arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bu sırada İ.A. yanında bulundurduğu av tüfeğiyle Aslancan ve Şenol´un bulunduğu 32 ET 362 plakalı otomobile ateş açtı. Saçmaların isabet ettiği Mustafa Aslancan ve Mustafa Şenol yaralanırken, İ.A. ise olay yerinden uzaklaştı. 

Silah seslerinin duyulması üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Mustafa Aslancan´ın olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Ağır yaralı Mustafa Şenol ise ambulansla önce Eğirdir Kemik Eklem Hastanesi´ne, oradan da Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesi´ne sevk edilerek, tedaviye alındı.

Olay sonrası cinayet şüphelisi İ.A. jandarma tarafından gözaltına alındı. Savcılık incelemesinden sonra Mustafa Aslancan´ın cansız bedeni adli tıp morguna kaldırıldı. Jandarma yeni bir olay yaşanmaması için bölgede geniş güvenlik önlemi aldı.

Öte yandan taraflar arasında 6 ay önce bir düğünde tartışma çıktığı ve bu nedenle husumet bulunduğu öğrenildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Köylü

18 Mayıs 2021 Salı 01:28

Olay arazi alakası yok o köyde arazi beş para etmez dogru dügün de kavga oldugun da arayı bulacağına muhtar olayı iyice fitilledi katil araba bindirip şikayet ettirdi dügün erkn bitmesi gerekirken bitmedi. Amir bnm komtanı bnm demesi degilsi hep katil tuttu. Hersey başı o muhtar hep ara actı ara yapması gerekirken rahat etsin artık muhtar

Muhtar

15 Mayıs 2021 Cumartesi 01:49

Zor

Köy Sakini..

14 Mayıs 2021 Cuma 21:51

Eyyy bagıllı köyü muhtarı Fevzi özdamar bu adamlar dügün gecesi kavga ettiginde oturup barıstırmak yerine taraf tuttu.. İboyu alıp Mustafa senol karsı ifade verdirmek için şahsi aracına egirdir ilçe jandarmaya ****ürmedin mi 9 da kapanması gereken dügün amir memur benim bu köyde diye 12 ye kadar duruttun hersey senin sorumluluğunda sen bu adamı aylardır doldurdun bu cocuga karsı köyün muhtarı olarak orta yolu bulsan bunlar olmayacak dügün gecesi köy meydanındaki kamera kayıtlarını neden sildin..

güllü

14 Mayıs 2021 Cuma 20:17

ne oluyor bize bir karış toprak için can kıymaya deyermi

köylü

14 Mayıs 2021 Cuma 17:43

mustafa aslancanın suçu yoktu pisi pisi ne gitti mustafa şenol ağır yaralı allah ailelerine sabır versin

Bayram

14 Mayıs 2021 Cuma 17:34

Ne oldu şimdi biri mezara biri habise neye yaradı şu bayram günü

Eda

14 Mayıs 2021 Cuma 12:48

Mustafa abi benim annemin dayisinin oğlu mustfa abim ailesine sifa sabir diliyorum mekanin cennet olsun mustafa abim ☺

Köylü

14 Mayıs 2021 Cuma 12:32

Zaten pislik birisi tipinde hayır yok nasıl kiyabiliyorsun ya Allahın verdiği canı hangi hakla alıyorsun bide muhtarı arayıp leşleri alın burdan diyorsun pkk lı falansinda haberimiz mi yok insan müsveddesi bile diyemiyorum kişiliksiz

İspartali

14 Mayıs 2021 Cuma 12:13

Allah,cumlemizin yolunu iyi insanlarla çakıştırsın,kotulerle teget bile gecmeyelim,corumuzu çocuğumuzu her türlü kötülükten,fitneden hasetten ve her türlü haramdan esirgesin.(Euzi bike minel buhli ve erzalil umuri ve azabil kabri ve fitnetil deccali ve fitnetil mehya vel memat)Hayırlı cumalar ölen kardesimize Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun,ailesine sabırlar diliyorum.

Eğitimci

14 Mayıs 2021 Cuma 12:11

Allah,cumlemizin yolunu iyi insanlarla çakıştırsın,kotulerle teget bile gecmeyelim,corumuzu çocuğumuzu her türlü kötülükten,fitneden hasetten ve her türlü haramdan esirgesin.(Euzi bike minel buhli ve erzalil umuri ve azabil kabri ve fitnetil deccali ve fitnetil mehya vel memat)Hayırlı cumalar dilerim.

Şenol lar!!

14 Mayıs 2021 Cuma 11:36

Bu kanı bozuk ibonun resmini neden kapatıyorsunuz butun köylü pis çirkef oldugunu biliyor dua et içersen cıkma cıkarsan senin için iyi olmayacak o koye girmeyeceksin ilk kanı sen akıttın..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR