26 Nisan 2024 Cuma

Tartıştığı eşinin yakın arkadaşı tarafından vuruldu

Tartıştığı eşinin yakın arkadaşı tarafından vuruldu

Isparta

Isparta’nın Senirkent ilçesinde Özlem Ö. tartıştığı eşi A.Ö’nün yakın arkadaşı Y.B. tarafından silahla vuruldu. Zanlılar Afyonkarahisar ilinde yakalandı.

Isparta’nın Senirkent ilçesi Garipler köyünde öğle saatlerinde boşanma sürecinde olduğu kocası A.Ö. (29) ile tartışan Özlem Ö. (22), kocasıyla beraber eve gelen yakın arkadaşı Y.B. tarafından 2 el ateş edilerek vuruldu. Özlem Ö. vücutlarına isabet eden mermilerle yaralanırken, A.Ö ve yakın arkadaşı Y.B. olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı kadına ilk müdahalesi olay yerinde yapıldıktan sonra Süleyman Demirel Üniversitesi hastanesine kaldırıldı. Jandarma olayla ilgili geniş çaplı soruşturma yürütürken kaçan zanlılar Afyonkarahisar ilinde kontrol noktasında yakalandı. Zanlılar adli işlemler için sorguya alındı. Yaralı kadının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

valla

28 Haziran 2022 Salı 16:41

kesin aliksan yapmıştır

barida

28 Haziran 2022 Salı 14:21

yakalanmış ya tabancayı alıp.ötüne zokacan

TÜRKİYELİ

28 Haziran 2022 Salı 12:19

EDBİYAÇILAR YİNE SAHNEYE ÇIKMIŞ.sosyolojik olarak.AĞALARA KÖLELİK EDENLER.ağaların korkusundan.????????? yapamıyanlar. en çok HANĞİ BÖLĞEDE KADIN HAKLARINDAN YOKSUN BÖLĞE OLDUĞU BELLİDİR.PEYGAMBERİMİZİN (S.A.V) VEDA HÜTBESİ AÇIKDIR.AKSİNİ YAPAN .EFEDİMİZ. HADİSİNE KARŞI ĞELMİŞ SAYILIR.edebiyata ğerek yoktur.

ıspartada yaşayan batmanlı

28 Haziran 2022 Salı 06:02

yazık oldu kadına allah şifa versin o şerefsizi idam edin daha ne bekliyorsunuz senin gücün kadına yetiyor şerefsiz adam

Gurbetten

27 Haziran 2022 Pazartesi 20:40

Garipler köyü değil KARİP KÖYÜ olacak

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR