20 Nisan 2024 Cumartesi

TARTIŞMA YENİDEN ALEVLENDİ!

AK Parti Milletvekili Adayı Said Yüce'nin MÜSİAD ziyaretinde 1 Kasım'dan sonra Isparta'ya teşvik sözü vermesi unutulan bir tartışmayı yeniden alevlendirdi.

Isparta

MHP'li Ziya Nuhoğlu, "sayın Yüce 'seçimden sonra Isparta'ya teşvik getireceğiz' diyor. Sayın Süreyya Sadi Bilgiç ise 'Isparta'nın teşvik sorunu yok' diyor. Kim yalan söylüyor?" diye konuştu. AK Parti Isparta Milletvekili Adayı Said Yüce'nin MÜSİAD'ı ziyaretinde 1 Kasım sonrası için teşvik sözü vermesi siyasette unutulan bir tartışmayı yeniden alevlendirdi. MHP Milletvekili Adayı Ahmet Ziya Nuhoğlu, AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'in daha önce yaptığı 'Isparta'nın teşvik sorunu yok' açıklamasını hatırlatarak "kim yalan söylüyor" diye çıkış yaptı. MHP Milletvekili Adayı Nuhoğlu, 15 gündür sahada çalışma yaptıklarını ve ciddi ekonomik sıkıntılarla karşı karşıya kaldıklarını anlattı. MHP'nin ciddi manada destek görün bir parti olduğunu belirten Nuhoğlu, şöyle konuştu:

"Yaklaşık 15 gündür sahadayız. Sahada ciddi bir ekonomik sıkıntı var. İnsanlar bize ciddi manada destek veriyorlar. 7 Haziran'da gördüğümüz desteğin çok çok üzerinde destek veriyorlar. 'Milliyetçi Hareket Partisi neden koalisyondan yer almadı' noktasında AKP'nin oluşturduğu algı yönetimi sahada karşımıza çıkıyor. MHP 'hükümet kurmayacağım' demedi. Seçim beyannamesi açıklanırken hükümet kurma şartları açıklandı."

MHP Milletvekili Adayı Nuhoğlu, Amasya Milletvekili Said Yüce'nin Isparta'dan aday gösterilmesine de değinerek şu açıklamalarda bulundu:

"Isparta'nın derdini sıkıntısını bilen bir çok insan varken, miletvekili olmak için bir çok kişi başvurmuşken, Isparta için başvurmamış bir kişinin aday göstermesi haksızlıktır. Burada emek çekmiş, alın teri dökmüş insanları bir şekilde sileceksiniz, 'falancanın adamı' diye aday yapacaksınız. Bize göre doğru değil. Sayın Said Yüce, MÜSİAD ziyaretinde konuşmasının büyük bölümünü ekonomiye ayırıyor. 'Seçimden hemen sonra Isparta'da teşvik çalışmamız olacak. Konuyu Başbakanımız ve Bakanlarımızla irdeleyip inşallah çözeceğiz' diyor. Sayın Bilgiç 'Isparta'nın teşvik sorunu yok' diyor. Sayın Bilgiç mi yoksa sayın Yüce mi yalan söylüyor. Sayın Said Yüce Isparta'yı bilmiyor. Bu durum Isparta'nın ne teşvik alıp, almadığını bilmemesinin göstergesidir. Sadi Bilgiç'i bu konuşmayla açığa düşürüyor." AK Parti'nin kamu kurumlarını seçim bürosu gibi kullandığını iddia eden Nuhoğlu, "Devlet dairelerini seçim bürosu gibi kullanıyorlar. Valilikteki bayramlaşmada ilin valisinin olduğu bir bayramlaşma töreni. Bir milletvekili adayı, bir imamla birlikte bayramlaşmaya gelip insanlara taktim ediliyor ve tanıştırılıyor. Ben bu durumu çok ayıpladım. Böyle bir şey olamaz. Ve bu durum Valilikte yapılıyor. DSİ'nin toplantı salonunda kahvaltı yapılıyor. Isparta'da esnaflarımız var. Paranızla yapılıyorsa, gidin esnafların işyerlerinde yapın" diye konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ben verdim Bile

24 Ekim 2015 Cumartesi 03:23

SU Asagida Yorum Yapmis AKtrollere yaziyorum bunlari!Siz Zaten MHP hiç vermediniz.Daha ne oldugunu bilmediginiz bir konuda Yorum yapabiliyorsunuz...Kim neden HAYIR demis neye Hayir demis biliyormusunuz?Hayir Bilmiyorsunuz BU yüzden Okur yazar olsaniz ne olacak Tembellik edip iki kitap okumuyorsunuz gelip bir burda Ahkam kesiyorsunuz...Siz gidi Yandas kafalar sizi...Aldiginiz Parayi Hakkedin Aktrollüge devam..Aldiginiz Haram paralari yerken çocugunuzun Yüzüne Bakin!

VER

15 Ekim 2015 Perşembe 11:37

SN.DEVLET BAHÇELİ MHP NİN BAŞINDA OLDUĞU SÜRECE MHP YE OY VERMİYECEĞİM.HEM VALLAHİ HEM BİLLAHİ HEM TALLAHİ VERMİYECEĞİM..SN. DEVLET BAHÇELİ HER ŞEYE AMA HERŞEYE HAYIR DEDİKÇE ÇILDIRIYORUM..BENİM GİBİ MİLYONLARCA ÇILDIRAN SİNİR OLAN VATANDAŞIMIZ VAR..BUNU HALADA NİYE GÖRMEZDEN GELİRSİNİZKİ ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL..AMA GÜN GEÇTİKÇE MHP GÜNDEN GÜNE ERİYOR...BUNUN FARKIN DA DEĞİLSİNİZ..

ali

15 Ekim 2015 Perşembe 09:01

bende soruyorum şimdi.. bir zamanlar MHP nin mv.nevzat korkmaz seçtikte noldu..bayramdan bayrama yüzünü gördük.ben şahsen görmedim..

akla hemen onun adı gelir

15 Ekim 2015 Perşembe 08:44

artık MHP denilince akla ne geliyor.hayır hayır hayır hayırr herşeye hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....

herşeye hayır

14 Ekim 2015 Çarşamba 21:38

Hiç tartışmaya bile gerek yok...7 hazirandan beri mhp yi gördük....bana göre mhp ye verdimiz oy boşa gitti..şöyle tabloya bakarsaniz...oy verilicek siyasi parti yine ak parti gözüküyor. ..şimdi mhp liler kızacak ama en doğrusu bu kimse kusura bakmasin..ülkeye gercekten sahip cikmamiz lazim..mhp yi gördük. ..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR