28 Mart 2024 Perşembe

Tarımın yeni sesi: ISPARTA TARIM

Tarımın yeni sesi: ISPARTA TARIM

Isparta

 Tarım ve hayvancılıkta önemli bir potansiyele sahip olanIsparta’da tarım iletişimi de büyük önem taşıyor. Bu doğrultuda ‘Isparta TarımDergisi’ yayın hayatına başladı.

 

Isparta tarım ve hayvancılık sektörünün sesi olacak olanTarım Dergisi, Kasım ayı itibariyle yayın hayatına başladı. Isparta’nıntarımdaki potansiyelini ortaya koyma, çiftçiyi bilinçlendirme ve kent tarımekonomisine katkı sağlama adına yayın hayatına başlayan Isparta Tarım Dergisi,2 ayda bir okuyucularıyla buluşacak.

BKM Medya çatısı altında hizmet verecek olan Isparta TarımDergisi, “hasat mevsimi” ismini verdiği ilk sayısında elma, gül, lavanta vehayvancılık sektörüne ilişkin haber ve yazılara yer verdi.

*** 2. SAYIDA TARIM FUARINA YER VERİLECEK

Tecrübeli kadrosuyla Isparta tarım sektörünün sesi ve kulağıolacak olan dergi, ikinci sayısında ise Ticaret Borsası tarafından düzenlenenTarım ve Hayvancılık Fuarını konu alacak.

Sosyal paylaşım sitesi olan Facebook üzerinden de ‘IspartaTarım Dergisi’ ismiyle okuyucularıyla buluşan dergi, kısa süre içerisindesektörün en önemli iletişim gücü haline geldi.

Isparta Tarım Dergisine Tuhafiyeciler Sitesi Kat 2 No: 120adresten veya 0546 889 23 96 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR