19 Nisan 2024 Cuma

TARAFTAR SİZİNLE GURUR DUYACAK

Pembe-yeşilliler, Vali Vahdettin Özkan’ı makamında ziyaret ederek 2. yarı öncesinde takımın son durumu hakkında bilgiler verdi. Vali Özkan ise takımın yanında olduğunu belirterek, 2. yarıda başarılar diledi.

Isparta

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta İdmanyurduspor’un son durumu hakkında Vali Vahdettin Özkan’a bilgi verildi. Dünsaat 11.00’de Valilik makamında gerçekleşen toplantıya Efsane Başkan Atakan Yazgan, Isparta İdmanyurduspor Başkanı Mehmet İpekçi, Teknik Direktör Tarık Söyleyici katıldı.

Babacanlığıyla bilinen Vali Özkan, Isparta İdmanyurdusporlulardan takım hakkında bilgiler alarak pembe-yeşilli takıma 2.yarıda başarılar diledi.

Efsane Başkan Atakan Yazgan ve Kulüp Başkanı Mehmet İpekçi,kendilerine tesis konusunda yardımcı olan Vali Özkan’a teşekkür ettiler.Yazgan, sezon sonunda İstanbul’da düzenlenmesi planlanan Isparta İdmayurduspor yemeğine Vali Özkan’ı şimdiden davet etti.

Ispartaspor’un unutulmaz teknik adamlarından Akdeniz Milli Takım Sorumlularından Teknik Direktör Tarık Söyleyici ise Vali Özkan’ın içtenliğine hayran kaldığını belirterek, “Bizleri çok iyi bir şekilde karşıladı. İstekleri geri çevirmedi. Sağ olsun var olsun. Ispartasporlu taraftarlar Valimizin bu sıcak yaklaşımları ve destekleri hiçbir zaman unutmayacaktır. Yapılan katkılar hiçbirimizin bireysel çıkarlarıyla ilgili değil, herşey Isparta’mız için yapılmakta. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek bey’e de yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR