28 Mart 2024 Perşembe

TAMAMEN ASILSIZDIR

TAMAMEN ASILSIZDIR

Isparta

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medyada yer alan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına ilişkin verilerde tutarsızlık olduğu yönündeki iddiaların tamamen asılsız olduğunu belirtti.

Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Sosyal medyada yer alan, açıkladığımız verilerde tutarsızlık olduğu yönündeki iddialar tamamen asılsızdır." ifadesini kullandı.

Açıklanan sayısal verilerin kanıta dayalı olduğunu vurgulayan Koca, "Doğrudan Kovid-19 tanısını esas almıştır. Veriler, anlık gerçek verilerdir. Gerçekleri çarpıtmanın kimseye faydası yoktur." değerlendirmesinde bulundu.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Münüre sarıdaş

31 Mart 2020 Salı 01:16

Adam niye yalan soylesinki sanki ölenleri kendimi öldürüyor saklasin allah allah

Tümer

30 Mart 2020 Pazartesi 20:27

Farkettinizmi virüsten Ölen sayısını suriyede şehit sayısını depremde enkaz altında kalanların sayısını abartanlar hep aynı kişiler.bunların ne mal olduğunu kime hizmet ettiğini bu millet çok ıyi biliyor geçti o eski saf köylü devri yemezler..

trabzonlu

30 Mart 2020 Pazartesi 16:28

bence artık sayın bakan günlük verileri açıklamasın, hergün 0 (yazıyla sıfır:) vaka olsun ve bütün dünya bizi kıskansın

Yalnız Kurt

30 Mart 2020 Pazartesi 16:01

e devlette doğru söyler TV şaşar. Durum komedi mezarlık müdürü bu gün Coronadan İstanbulda 20 kişi defnedildi diyor. Bakan Tüm Türkiye'de 18. Kast bunun neresinde

Ispartalıyım

30 Mart 2020 Pazartesi 14:56

Bu ülkede siyasi görüş benim partim değilse ne yaparsa yapsın salla gitsin tutumunda olan her yalana kendi söyledikleri dahil inanan beyinleri ters çalışanlar oldukça bunlar olacaktır

Barış

30 Mart 2020 Pazartesi 14:27

Sayın bakan yiğidi öldür hakkını yeme derler.CHP li Veli Ağbabba nın iddiaları yanlış çıkmadı ki sert tepki gösteriyorsun.Bu gün (30.03.2020)İBB Mezarlıklar müdür açıklama yaparak ayın 28 in de ölen 20 kişinin Covit 19 dan öldüğünün bilgisayar takip sistemine sehven girildiğini söyledi.Demek ki,CHP li vekil takibini doğru yapmış.Verileri de e devlet üzerinden almış.Öyleyse tepki yerine hassasiyetinden dolayı CHP li vekile teşekkür edilmesi lazımdı.Ama siyaset dürüslüğü kaybettiriyor maalesef.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR