28 Mart 2024 Perşembe

TAKSİCİ ESNAFI BAŞKANININ YANINDA

ISPARTA Şoförler Odası Başkanı Ahmet Tural, taksici esnafı ile buluştu. Ocak ayında yapılacak olan başkanlık seçiminde taksiciler Başkan Tural'ın yanında olduklarını söyledi.

Isparta

"Isparta’nın evlatları geliyor. Isparta’nın esnafları geliyor. Isparta’nın şoförleri geliyor. Türkiye’nin markası geliyor. Garibanın desteği geliyor. Gücünü koltuktan değil, gücünü koltuğa veren başkanı geliyor"  sloganı ile yola çıkan Ahmet Tural 09 Ocak 2018 tarihinde Isparta Otomobilciler, Şoförler, Nakliyeciler Odası başkanlığı seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Tural taksici esnafı ile buluşarak destek istedi. Taksiciler ise Başkan Tural'ın yanında olduklarını belirterek, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Hasan Ali

21 Aralık 2017 Perşembe 10:11

Metin kardeş bahsettiğin projeleri ve fazlasını Adayımız Muammer Kara Başkanımız yapacak inşallah bunları açıkladı kendisine desteğimiz ve güvenimiz tamdır.Tural başkan nerede ise 20 yıla yakın bu görevde yetiversin gari......

metin

20 Aralık 2017 Çarşamba 11:51

keşke bayrak yarışı olsa, mazotu ucuzlatacağız, mesleği yücelteceğiz, vergileri düşüreceğiz taahhütleri olsa. kimse makam koltuğundan değilde nasırlaşmış şöför koltuğundan, yağdan pastan, üstüpüden bahsetse. işte o zaman mutluluk, birlik-beraberlik olabilir. olabilir mi? neden olmasın?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR