20 Nisan 2024 Cumartesi

Sütçüler İlçesinin Bir Hayali Daha Gerçekleşiyor

Sütçüler İlçesinin Bir Hayali Daha Gerçekleşiyor

Isparta

Tüm ilçelerde çalışmalarını aralıksız devam ettiren Isparta Valiliği İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Sütçüler ilçesinde 3 ekibiyle çalışıyor.

Vali Ömer Seymenoğlu beraberinde Sütçüler Kaymakamı İsmail Güney, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, İl Genel Meclisi üyeleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu ve yöre halkı ile birlikte Sütçüler-Antalya(Gebiz) yolunu inceledi, yetkililerden bilgi aldı.

Yol, Sütçüler ilçesi için uzun yıllardır düşlenen bir hayal. Isparta sınırları içerisinde kalan 15 km’lik kısmın sathi asfalt kaplanmasıyla birlikte Sütçüler ile Antalya (Gebiz) arasındaki mesafe yaklaşık olarak 1 saat 20 dakikaya inecek. Zorlu arazi şartlarında gerçekleşen çalışmalarda zemin kaplama işlemleri devam ediyor.

Bölgede yaşayan vatandaşlar ise yolun açılmasını büyük bir heyecanla beklediklerini belirterek, yolun açılmasıyla birlikte Antalya’ya olan mesafenin yarı yarıya kısalacağını söylediler.

Bu yıl içinde hava şartları elverdiği takdirde sathi kaplama asfalt işlemi tamamlanarak yolun trafiğe açılacağı belirtildi.

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, yol ve ağaç görseli olabilir

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Muhalif

23 Eylül 2021 Perşembe 09:59

Belediye başkanı yok mu o grupta yoksa neden yok kaymakam beyi çandır a yangın bölgesine bekleriz bizde Sütçüler e bağlı şirin bir köyüz!

kalem

23 Eylül 2021 Perşembe 08:08

Oradaki insanlar için yapılıyor zannediyoruz, bir de bakıyorsun, ki mermer taş vb. kamyonlar için yapılmış, birde açılışa tüm köylü çoşku ile katılıyor, ama olsun bizden bunlar deyip geçiyorlar.

Pardon

23 Eylül 2021 Perşembe 00:14

Haberi okuyamadım da ne olmuş mermer ocakları mi kapatılıyor? Daha büyük müjde olamaz sanırım o harika doğa için?

Murat

22 Eylül 2021 Çarşamba 22:53

Yol yaptık yollll...21 yüzyılda ha la halkın kullandığı yol bu.Övündüğü ise geçiş ücreti yakıt ücretinden fazla ödediğimiz,geçmeyenlerin bile vergileriyle ödediği yol...

mehmet

22 Eylül 2021 Çarşamba 21:38

Bu yol asfaltlanıp minibüs falan gidebilir hale gelirse, Beydilli ve Hacıaliler Antalya'ya bağlanır. Isparta ile bi alakaları kalmaz. Şu an bile yüksek araçlarla Antalya'ya kestirmeden gidiliyor o yoldan. Böl****e hayırlı olsun. Yanlız geçen sene gittim Sanlı tarafına Antalya belediyesi bank wc falan yapmış hem de Isparta sınırları içerisinde bizim alanımız dememiş yapmış adamlar. Ama insanlar resmen çöplüğe çevirmişler yazık.

yazık

22 Eylül 2021 Çarşamba 19:41

korkunç yollar. yazıktır buralara boşa masraf yapmayın.. çok kıymetliantalyanıza ıspartadan gidin. orası ne kadar vergi veriyor ki o kadar masraf yapılacak.

E.y

22 Eylül 2021 Çarşamba 18:13

Emeği geçenlerden allah razı olsun.

Sütçülerli

22 Eylül 2021 Çarşamba 17:37

Herşey Sütçüler İçin Emeğinize sağlık .

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR