26 Nisan 2024 Cuma

SÜRÜYE KURTLAR SALDIRDI

SÜRÜYE KURTLAR SALDIRDI

Isparta

Sütçüler ilçesine bağlı Bucakdere Köyü’nde yaşayan Lale Metin’e ait 5 küçükbaş kurtların saldırısına uğrayarak hayvan telef oldu.

Küçükbaş hayvanların bulunan Lale Metin, kurtların ağıla yakın bir yerde kurt saldırısına uğradığı söyledi. Metin açıklamasında; ‘Çok sayıda keçi telef oldu. Bir kaçı hala kayıptır’ dedi.

Milli parkların domuzlarla mücadele için doğaya bıraktığı bu kurtlar yüzünden çobanlık yapamadığını, kurtların köye kadar indiğini söyleyen Metin, herkesin hayati tehlikesi bulunduğunu belirterek yetkililerden yardım istedi. Daha öncede aynı mevkide köy muhtarı Hüseyin Kanat’ın büyük baş hayvanları telef olmuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Dost

25 Eylül 2020 Cuma 15:21

Yahu kardeşim böyle bi saçmalık olur mu milli parklar kurt salınça zevk mi alıyor doğanın bi döngüsü var .sen de hayvanını keçini neyse araziye bırakma sahipli davran ağılna koy sonra dert yanmassaldım çayıra muhtar kayıra der gibi olmuş !

Ormancı

25 Eylül 2020 Cuma 13:50

Kardeşim domuzdan şikayet ediyorsunuz, kurt salınıyor. Siz de önlem olarak iyi bir çoban köpeği temin etseniz ve sürünüzü iyi takip etseniz de bunlar yaşanmasa. Sürüyü başıboş bırakırsan kurt da kapar hırsız da. Devlet ne yapsın. Biraz da siz tedbir alacaksınız.

Erol Güleş

25 Eylül 2020 Cuma 07:01

Teşekkürler bomba 32 duyarlılığınız için.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR