19 Nisan 2024 Cuma

SÜRÜCÜLER TEHLİKELİ ANLAR YAŞADI

SÜRÜCÜLER TEHLİKELİ ANLAR YAŞADI

Isparta

Eğirdir'deyeni yapılan yolda göçükler oluştu. Bir çok aracın jant kapağı sağa sola fırladı. Araçların kartelleri asfalta çarpan araç sürücüleri ve yol kenarındaki esnaflar endişeli, biran önce hatanın düzeltilmesini istiyorlar.

Eğirdir-Gelendost yolu Menderes Mahallesi Kervansaray önünden geçen ve yeni sıcak asfalt yapılan yolda hata oluştu. Yeni asfaltlanan yolun belirli bölgelerinde çökmeler meydana geldi. Bir çok aracın jant kapakları sağa sola savruldu. Sürücüler ve civardaki esnaflar bir an önce yolun tamir edilmesi için yetkilileri göreve davet etti.

Projesi daha önce hazırlanan ve Isparta’nın Karayolları alanındaki en büyük hayali olan duble yol çalışmasına hızlı bir şekilde başlandı. Fakat Eğirdir yolunda yeni yapılan yolda göçükler ve şişmeler meydana gelince sürücüler zor anlar yaşıyor.Menfez geçişinde meydana gelen çökme, özellikle ağır vasıtalara zor anlar yaşatıyor. Yeni yapılan bir yolda böylesi bir hatanın yapılmasından dolayı veryansın eden esnaflar, vatandaşlar ve sürücüler, "Alttaki büz'ün çökmesinden dolayı küçük bir çökme meydana geldi, oluşan kasisten dolayı  araçlar zıplıyor. Ağır vasıtalar ve büyük araçlar büyük tehlike atlatıyorlar.Bu duruma biran önce çözüm bulunmalı ve iyi bir havada bu yolun tamiratının yapılmasında fayda var. Biran önce yapılırsa teşekkür ederiz. Yolun hatası biran önce düzeltilmeli. Şehirler arası bir yolda böylesine bir hata kabul edilemez. Yolu yapan müteahhidin veya Karayolu yetkilileri biran önce bu yolu düzeltmeli. Can ve mal kaybı olmadan, hatanın telafi edilmesini istiyoruz. Aksi takdir de bir kaza olduğunda bunun vebalini kimse kimseye ödeyemez."dediler.

"Can korkusu yaşıyorum"

Çökmenin meydana geldiği mevkide işletmesi olan bir esnaf;"Ölüm korkusu yaşıyorum. Geçen gün bir araç demire vurdu, demir yola fırladı. Karşıdan gelen yoktu ki Allah korudu. Başka bir gün traktörün römorku çıktı. Oluşan tümseğe çarpan traktörü piminden çıkan römork yolda kaldı,arkasında gelen araçlar yavaşladı de büyük bir tehlike önlendi. Her gün bu korkuyla yaşamak istemiyoruz. Yolun biran önce yapılmasını istiyoruz" dedi.

Civardaki esnaflar, kamyon çamurluklarını ve araçlardan fırlayan jant kapaklarını göstererek yolun bir önce tamiratının yapılmasını istediler.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Sana ne

02 Şubat 2017 Perşembe 02:57

O yol bırılerıne.......!!!!!

ıspartalı

01 Şubat 2017 Çarşamba 18:26

ama yol yaptı,ama köprü yaptı,ama onu yaptı,ama bunu yaptı diyenlere ithaf olunur

mamut

01 Şubat 2017 Çarşamba 18:10

şu olay belediye sınırları içinde olsa vadandaş isyan ederdi akp ikdidarının yaptığı yollar yaz boz tahtasına döndü neden rant var işin içinde,,,,,

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR