27 Nisan 2024 Cumartesi

SÜRÜCÜ ÖLDÜ

Antalya’dan yüklediği karpuz ve marul yükünü İstanbul’a götüren kamyon Bilecik Osmaneli Kavşağı’nda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı. Ispartalı sürücü öldü yanında yolcu olan oğlu ise yaralandı.

Isparta

Edilinen bilgiye göre Kaza, Bilecik Sakarya Yolu 12’inci km’si Osmaneli Kavşağı’nda meydana geldi. Antalya’dan yüklediği karpuz ve marul yükünü İstanbul’a götürmekte olan 07 TCA 29 plakalı kamyonun şoförü(42) Ahmet Bardakçı, aracının direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı.Çarpmanın etkisiyle bariyerlere ok gibi saplanan kamyon, sürücüsünü araç içinde sıkıştırdı. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine itfaiye, AKUT ve sağlık ekibisevk edildi. 


İtfaiye ve AKUT ekiplerinin çalışması sonucu sıkıştığı kamyondan çıkarılan sürücü, sağlık ekibine teslim edildi. Ancak sağlık ekibinin yaptığı muayenede sürücünün hayatını kaybettiği tespit edildi. Araç içinde yolcu olarak bulunan sürücünün oğlu E.K. Bardakçı (10) yaralı olarak araçtan çıkartıldı.Yaralı, Osmaneli Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Ekiplerce kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vicdan insan

04 Haziran 2015 Perşembe 09:41

Kesme cukurca kartoz ibislerr daribuku mentese kasimlar yaka belence guldali ayvali ve digerleri sizler ekmeginzi tastan cikarirsiniz YOLUNUZU YAPTIRIN ozele sorsaydiniz buyolda hamile kadin bile dogurmazmi diye onlar oy diye birgun geldiler ve gittiler yol diye degil siz bilursiniz birgun yolcu olmakla hergun yolcu olmak ayni mi

vatandas

03 Haziran 2015 Çarşamba 23:50

ALLAH RAHMET EYLESIN; YAKINLARINA SABIRLAR VERSIN!Amin

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR