19 Nisan 2024 Cuma

SURİYE İDLİB'DE REJİM HEDEFLERİ BÖYLE VURULDU

SURİYE İDLİB'DE REJİM HEDEFLERİ BÖYLE VURULDU

Isparta

TSK'nın Suriye rejimi ve rejime bağlı milisleri havadan vurma anı CNN TÜRK canlı yayınında ekrana geldi. Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, havadan ve topçu atışlarıyla rejim hedeflerinin vurulma anları insansız hava araçlarıyla görüntülendi.

CNN TÜRK canlı yayınında Türk askerinin Suriye rejimini ve rejime bağlı milisleri havadan vurma görüntüleri yayınlandı.

İnsansız Hava Araçları'ndan alınan görüntülerde, Suriye rejiminin ve rejime bağlı güçlerin atış destek unsurlarının ve hareketli unsurların vurulduğu görüntüler kaydedildi.

Görüntülerde, rejime ait zırhlı araç konvoylarının, hareketli unsurların, karargah ve cephanelik olarak kullanılan merkezlerin vurulma anları yer aldı.

REJİME AĞIR DARBE

İdlib'deki operasyonlarda 17 günde bin 709 rejim askeri, 55 tank, 3 helikopter, 18 zırhlı araç, 29 obüs etkisiz hale getirildi.

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgilere göre, son 17 günde bin 709 rejim askeri etkisiz hale getirildi. İdlib’de yapılan operasyonlar kapsamında Suriye rejimine ait 55 tank, 3 helikopter, 18 zırhlı araç, 29 obüs 21 askeri araç, 4 doçka, 6 mühimmat deposu ve 7 havan imha edildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

akp istifa!

28 Şubat 2020 Cuma 16:59

askerimi suriyede, suriyeliyi ülkemde istemiyorum! akp istifa!

Sahipsiz ulkenin garip vatandasi

28 Şubat 2020 Cuma 15:09

Madem hava sahasini kullanabiliyorduk o kadar sehidi niye verdik.dun neden karadaki birliklerimize hava destegi veremedik.msb.rejime ait yuzlerce hedefin ates altina alindigini acikladi.oyleyse dun bu saldiri esnasinda niye havadan karsilik verilemedi.ve en onemlisi ne kazandik..degisen ne oldu.sonuc ne sonuc

Ispartalı

28 Şubat 2020 Cuma 14:06

Kuzey suriyede abd rusya savaşıyor..iki ülkenin bugün yaptıkları açıklamalar cok manidar..m

Alper

28 Şubat 2020 Cuma 12:50

alayı bizim bir tane Mehmed'imizin saçının teline deymez; hepsi temizlense ne olur..

kerem

28 Şubat 2020 Cuma 12:22

yazıklar olsun devlet sayıyı ****yor 150 den fazla şehit var ha nerden mi biliyorsun orada arkadaşım var ne hikmettense hiç bir haber k****ı ****yor sizin allah bin belanızı versin

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR