26 Nisan 2024 Cuma

Süreyya Sadi Bilgiç'ten seçim sonrası ilk açıklama

Süreyya Sadi Bilgiç'ten seçim sonrası ilk açıklama

Isparta

Milletvekili Bilgiç yaptığı açıklamada şöyle dedi:"Türkiye yeninden milletin kendi iradesini ortaya koymasıyla vatandaşlarımız yeniden istikrar dediler. Çok şükür yeninden tek başına iktidarı ortaya koydular. İnşallah bundan sonra siyasi istikrarla beraber memleketin çözüm bekleyen bütün sorunlarına hızlı bir şekilde el atacağız.Terörle mücadele sonuna kadar devam edecek. İnşallah kısa süre içerisinde ekonomi yeniden istikrara kavuşacaktır. Ülkemiz için, milletimiz için,Isparta’mız için hayırlı uğurlu olsun diyorum."

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MEHMET BOYACI

02 Kasım 2015 Pazartesi 20:16

sayınıspartalının saygın işletmecılerı onu bunu burakalım ıspartamaza negıbı yatırım bakın sayın bilgic vekıl beledıye başkanımizın sanayı dıye ayırdıgı yere vesayın başbakanımızın secım programı sanayıler tekcatı altında şehirmerkezinde ayrı olacak demişti onunicinvekilimiz kiredidestegı verecegini takıpcısı olacaklarını söledi ve okul bolumlerıyleilgilimilliegıtım bakanıyla görüşülecegini soyledı kara havacılık okuluna ocak hangarına ara eleman desteklerını saygılar

vatandaş

03 Kasım 2015 Salı 10:29

Her haberde senin yorumunu görmekten bıktım. Hergün MHP'yi savunurken bugün Ak Partiye yanlamaya başlamışsın. Madem yazıyorsun, bari biraz türkçe öğren!

noldu böyle ya

01 Kasım 2015 Pazar 22:15

milletin sesi soluğu kesildi. noldu böyle yaaaa..ben mhp iktidar olur diye kesin gözüyle bakıyordum..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR