24 Nisan 2024 Çarşamba

SÜREYYA SADİ BİLGİÇ'İN 15 TEMMUZ AÇIKLAMASI

SÜREYYA SADİ BİLGİÇ'İN 15 TEMMUZ AÇIKLAMASI

Isparta

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, AK Parti Isparta MilletvekiliSüreyya Sadi Bilgiç, “Bizler 15 Temmuzu ne unutmalıyız, ne de unutturmalıyız.Avrupa’nın nasıl sessiz kaldığını, nasıl onları koruyup kolladığını hepbirlikte gördük. İşte Almanya bütün hepsine kucak açmış vaziyette. Defaatlesöylenmesine rağmen bu FETÖ’cülere kucak açmaya, bağırlarına basmaya devamediyorlar. Ama bilmeliler ki terör örgütlerini kuranlar, kollayanlar o silahlarbir gün gelir kendilerine de döner” dedi.

 

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, AK Parti Isparta MilletvekiliSüreyya Sadi Bilgiç, 15 Temmuz anma etkinliklerine katılmak üzere Isparta’yageldi. İlk günkü etkinliklere katılan Bilgiç, şunları söyledi:  “15 Temmuz memleketimizi bölmek, parçalamak,işgale açmak adına yapılmış, hain bir terörist ve alçak saldırıdır. Buteröristler her şeyi hesap etmişler ama bir tek hesap etmedikleri azizmilletimiz oldu. Milletimizin, bu aziz insanların, vatandaşlarımızın dikduruşuyla bu geçiştirildi. Ama bize şunu gösterdi, her daim bu ülkenin iç vedış düşmanlarına karşı uyanık olmak zorundayız. Bizler 15 Temmuzu neunutmalıyız, ne de unutturmalıyız. Her zaman hafızalarımızda tutmamız gerekir.Bu ülkenin düşmanları da hiçbir zaman durmayacaklardır. Yine bu ülkeyi bölmek,parçalamak adına bu ülkedeki bayrakları indirmek, ezanları susturmak adına butür şeyleri deneyeceklerdir. Bizlerin her zaman uyanık olması lazım. Bu ne ilknede son.

 

AVRUPA’NIN NASIL SESSİZ KALDIĞINI, NASIL ONLARI KORUYUP KOLLADIĞINI HEPBİRLİKTE GÖRDÜK

 

Yüzyıllardır gelen haçlı zihniyetinin ürünüdür. Gördük dış dünyanın,Avrupa’nın nasıl sessiz kaldığını, nasıl onları koruyup kolladığını hepbirlikte gördük. İşte Almanya bütün hepsine kucak açmış vaziyette.Cumhurbaşkanımız G20’de de dile getirdi. Defaatle söylenmesine rağmen buFETÖ’cülere kucak açmaya, bağırlarına basmaya devam ediyorlar. Ama bilmelilerki terör örgütlerini kuranlar, kollayanlar o silahlar bir gün gelir kendilerinede döner. Milletimize, 249 şehidimize, onların ailelerine, bütün gazilerimizeve 80 milyon vatandaşımıza şükran borçluyuz. Millet adına, devlet adına, bayrakadına şükran borçluyuz. Cumhurbaşkanımızın himayesinde, valilikleriminkoordinasyonunda bugün itibari ile 15 Temmuz anma merasimlerini başlattık. Buçerçevede şehitlik ziyaretimiz, hatim duamız, mevlidi şerifin ardındanvaliliğimizin ikramı ile vatandaşımızla ekmeğimizi paylaşıyoruz. İnanıyorum kibu millet her zaman, kurtuluş savaşında nasıl dik duruş gösterdi ise 15Temmuz’da da göstermiştir ve her zamanda gösterecektir. Bütün hainlerin vealçaklarında bunu böyle bilmesi gerekir.” 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

DURMUŞALİ ÖNLEMEÇ TEL:05065006333

01 Ağustos 2017 Salı 23:11

Sayın vekilim ben Yalvaç KURUSARI köyünde ikamet eden sera işletmecisiyim bilindiği gibi 30 12 2016 tarihinde yoğun kar yağışı nedeniyle seralarımız göçmüştür dolayısıyla bütün seracı çiftçi kardeşlerimiz mağdur olmuştur bu konuyla ilgili devletimizden ve vekilimiz olaraktan sizi bilgilendirerek yardım talep etmiştik siz tekrar seraları yenide yapan çiftçilere naylon ödemesine yardımcı olabileceğinizi söylemiştiniz ben sizi telefonla aradım ulaşamadım bu konuda köylü çiftçileri olarak yardımlar

uiea

13 Temmuz 2017 Perşembe 16:11

Sayın vekilim ve başkanım Sayın zabunu artık istemiyoruz. Ya o gider ya da ısparta da ak parti tamamen biter. Yazık etmeyin partimize koltuk sevdası güzel biliyoruz ama kul hakkıda var alın şu adamı artık yeter yav. He bide bir selamla hala eleman aldıranlar var bunlara ahirette hesap sorulacak biline.

ADALET

13 Temmuz 2017 Perşembe 13:24

Isparta ak partide hiç mi fetöcü yok. Güven hukuk derneğinde kimler vardı?Şimdi hapiste olanlarla kimler kol kola yürüyordu? Milleti salak sandınız.

yakup cemil

13 Temmuz 2017 Perşembe 11:34

fetöden ihraç edilen veya hapse atılan vali, müsteşar, büyükelçi, general, genel müdür gibi üstr düze yöneticileri göreve getirmek için üçlü karaname sistemi var değil mi ? bu kararnamelerde imzası olanlar tutuklanacak mı ?

Vatandaş

12 Temmuz 2017 Çarşamba 23:09

Bunu siz mi söylüyorsunuz.

Ömer Çelik

12 Temmuz 2017 Çarşamba 21:11

bu alcak fetoculer icin osym nin polis okullarinin, askeri 0kullarinin sorularini sizdiranlara fetocu ibicioglunu sdu ye rektor secen platform uyelerine, ibiciogluna referans olup rektor olarak atanmasini yaptiranlara ve onlarin siyasi ayagina; ne istediler de vermedik" diyen kisilere sira ne zaman gelece sayin vekil? Milletimiz akilli bir millettir bu kisileri ve fetonun gecmisteki destekcilerini unutmadik unutmayacagiz. Bu vatani fetoculere ve eski feto destekcilerine birakmayacagiz.

omer celik

12 Temmuz 2017 Çarşamba 21:10

bu alcak fetoculer icin osym nin polis okullarinin, askeri 0kullarinin sorularini sizdiranlara fetocu ibicioglunu sdu ye rektor secen platform uyelerine, ibiciogluna referans olup rektor olarak atanmasini yaptiranlara ve onlarin siyasi ayagina; ne istediler de vermedik" diyen kisilere sira ne zaman gelece sayin vekil? Milletimiz akilli bir millettir bu kisileri ve fetonun gecmisteki destekcilerini unutmadik unutmayacagiz. Bu vatani fetoculere ve eski feto destekcilerine birakmayacagiz.

somalili

12 Temmuz 2017 Çarşamba 19:13

tamam fetocu hainlere kuçak açan kollayanlar var.. E peki fetocu olmayan insanlara şahsi çıkarları için iftira atanları feto ile mücadeleyi sulandıranları ne yapacagız sayın vekilim sizde bunları çok iyi biliyorsunuz kimler oldugunu...

FETÖ

12 Temmuz 2017 Çarşamba 17:22

almıyor, yoksa alamıyor mu, ucu birilerine daha dokunuyor diye, sus pus mu olunuyor? Denetimli serbestlikle dışarıda olan arkadaşın sosyal medyadaki paylaşımlarına bir bakın,eline göstermelik türk Bayrağı olunca aklanmış mı oldu şimdi bu arkadaş? Peki, Memduh oğuzla, Çelebiler Mahallesindeki himmet toplantılarında en başta oturan, terörist başına methiyeler düzen yine aynı adam değil miydi? Madem, Memduh oğuz içeride, bu adam hala neden dışarıda?Bu adam inşaatları için ÇED raporlarını nasıl aldı

hasan tahsin

12 Temmuz 2017 Çarşamba 17:01

inşaallah bunları destekleyen bunların yeşermesine izin veren bağlı oldukları illerde bunları koruyup kollayanlarada sıra gelir

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR